Hihi, glada mig :D


Smile 4-life<333


oj, vad vackert hah :)


Läää , hahah XD

Peace :)

29 april

Hejsan pluttar :D


Gud vad man är glad i dag :)

Okej, min dag började helt knas och fnas :S Jag stod upp jättesent, dumma mig låg i sängen och ville inte gå upp. Men jag hann till bussen, BUT jag glömde min matsäck hemma och hade med mig bara 10 kronor. Vad kan man köpa på dem? Haha, inte så mycket visst? För utom godis då :P Haha, så man var hungrig hela dagen, men jag drack en underbar och nog godaste cacaocreme i mitt HELA LIV. Blev förälskad i Cacaocreme :) <3333

På praoen var det helt underbart i dag :) Jag hjäpte till Sofia med att skriva ord för ord vad en man i en intervju har sagt, gud vad roligt det var :)
Sedan så hjälpte jag till Johannes och vi satt och gjorde en klipp till dagens program som gick förr 2 timmar sen :) Hihi^^

Jag slutade klockan halv fem och åkte hem, med en Cacaocreme :D Så himla gott :)

När jag var hemma så ååt jag ch sedan satt jag vid datorn och tittade på olika video klipp, haha :D
Ringde sötnosen Lilian och pratade med henne <33 Har inte sett henne på två dagar och saknar henne redan =*

I går så mådde jag jättedåligt, men klarade hela dagen på praon :D Hihi och det var ganska roligt fick inte göra så mycket men hade ändå kul :) Träffade Isabelle igen på vägen till piano :) Haha, vi pratade sedan gick hon av först och efter några stationer gick jag av.

Ja och när jag var hemma efter pianot så la jag mig på sängen och drack te :)

Hihi, men i dag är jag super, duper, puper glad. I morgon har jag ingen prao utan nu är det slut kommer sakna alla där från :'( Personalet var så otroligt snäll... och när jag i dag sa att det var min sista dag så blev de chockade, jag som trodde att de visste det ^^

Men jag fick underbara dagar på min prao plats och kommer nog aldrig glömma de dagarna :) Ett stort tack till alla :)

Men nu måste jag gå... pussar pussar och kramar , kramar .)

28 april

Hej sötisar :D

Hur är det med er? Själv håller jag på att bli sjuk :/
På morgonen kunde jag knappt gå, jag hade en fruktan svärt huvudvärk och hade ont i halsen.
Jag åt ingen frukost, kunde inte göra det... drack bara te och så stack i väg till min prao plats. På vägen dit så trodde jag att jag skulle spy, jag mådde så jäkla dåligt.

När jag var framme vi Stockholm central så gick jag in till pressbyrån och köpte Tuggummi efter det började jag må bättre och bättre.

När jag skulle åka tvärbana så träffade jag Isabelle (klasskompis) hon skulle av stationen före mig :) Så vi pratade en pytteliten stund och sedan gick hon av och där efter gick jag av.

Just nu sitter jag på min prao plats åt nyss lunch och nu dricker jag jättegod te :) Dock har jag fortfarande ont i halsen och huvudvärk när jag står upp eller går :/ Kanske har jag feber?

Efter praon har jag som vanligt piano lektion så jag kommer vara hemma rätt sent i dag, men jag hör av mig så fort jag kan.

Pussar och Kramar.

P.S. Hoppas verkligen att ni mår bra!

Gratis bio :)

Hej sötnosar :)

Hoppas att ni mår bra, men nu är det så att jag vill berätta om en jättebra och en riktigt cool sida nämligen 
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=112727 har du hört om den? Inte? Då är det såhär att om du blir medlem där så kan du känna poäng och på sådan sätt kan du känna till ett GRATIS presentkort :) Det är ju helt underbart...

Du kanske tror att det är skoj oh att det aldrig kommer att funka, men det funkar verkligen.
 Gå in på denna sidan och bli medlem du förlorar inget på det du vinner bara ;) Det är som ett spel och som absolut är bäst och är 100% säker på att den funkar! 

Jag har hört om många olika sidor, men jag dras alltid till just GratisBio har ingen anning varför, eller jo för att den FUNKAR verkligen och det kan du också titta på http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=112727  många har ställt foton på att dem fick hem ett Gratis Bio biljett eller ett gratis presentkort och genom vad? Ja, att dem bara kännade på pöäng :)

NU när de är vår och massa snygga kläder i affären så du borde passa på och bli medlem och känna pengar och sedan köpa något snyggt, jättefint och sommrigt :D


När du har blivit medlem så har du sedan en stor chans att känna från 10-1000 pöäng för att bara skiva ett inlägg i ditt blogg. Det är väl inget svårt, det är bara roligt :D Plus så kan du vinna ett presentkort från nelly är inte det ett magi?



 


Bli medlem nu, så hinner du att känna en massa fina presentkort och mycket, mycket mer :D
See you there?





Pussar och Kramar <333

Dagens Outfit :)


Klänning - Gina tricot
Skorna - Skopunkten


Jacka - H&M

Prao, stan, Lilian, centrum, hem :)

God kväll :)

Sitter och vchillar här på mitt rum :) Jag kom hem runt klockan 17. Fast jag blev släppt klockan 13 idag från min prao. Jag gjorde nästan inget på min prao plats... hade ingen uppgift, hoppas att jag kommer få det i morgon!

I alla fall efter prao:n åkte jag till stan och gick runt där lite sedan sms:e jag till min underbara vän Liliashka och undrade när hon slutar och hon skulle sluta 14.45 och klockan var då 13.50. Så jag stack till Karlaplan, gick runt där och sedan gick jag dumbom till tekniska högskolan, jag kunde åka buss men dumma mig gjorde inte det så fick fett ont i benen för att jag hade klack haha men det gick bra :)

Träffade Lilian och sedan gick vi till hennes mammas jobb där satt vi en liten stund och sedan gick vi för att hämta hennes syskon, där efter åkte vi hem.

Men jag gick till jakobsberg centrum och la undan en klänning som jag tänker köpa i morgon eller jag får se.
Hehe, bjuder på lite bilder också :)


Titta vad fint det är :) Jag trodde att sådana träd är bara
på kungsan men de var också på stationen Luma :)


Gick in till Gina tricot och såg en söt leopard kläning där:)
Det var faktiskt jättefin :D


Vet inte varför jag tog den hära bilden,men den blev faktiskt cool :)


Här satt man i bussen, jätteglad, haha :) Lilians söta syster Jessika <3 satt bredvid mig :)


Underbaraste, sötaste och vackraste Lilian och Jag :)

Så gick det till :)

Puss och Kram<33

27 april

Hejsan :)

Hur är det med er? Själv mår jag super bra.
Jag vakande i dag av min alarm, haha, men stängde av den och efter ett tag började något att vibra :S Så jag hoppade upp som en galning och min kusin tittade på mig förvånad. Jag vet fortfarande inte vad det var som vibbrade klockan 07.30 på morgonen?!

I alla fall jag stod upp och åt frukost, sedan satt jag lite vid datorn och klockan 08.02 gick jag till pendeltåget och så plötsligt börjar min mobil att ringa?? Det var gulliga Simone. S. som ringde :) Vi pratade en liten stund sedan så var jag nästan framme vid min prao plats :)

Just nu sitter jag på min prao plats och gör inget speciellt, chillar vid datorn, Haha aa på min prao plats :)

aja ska nu titta på efterlyst program serier

Prao i morgon =)

Hej, heej på er :D

I dag så var jag hemma fram tills klockan blev 15 då var det dags att åka till min kusin :)
 Jag var hos min kusin klockan 16 och vi började titta på en film som heter "The cutting edge 2". Jag tittade på den i går på natten och den är helt underbar :) Älskar den. Självklart rekomenderar jag den ;)

Efter det så gjorde jag och min kusin sallad och satt i köket och pratade om livet i 2 timmar. Haha, helt sjukt men det var roligt :)
Sedan satt jag bara och chillade vid datorn :D

I morgon så har jag prao och min handledare kommer att vara borta.
 I morgon ska hon till Linköping där hände det en mord år 2005, om två pensionärer och man har fortfarande inte hittat mördaren så hon ska dit med Leif. Dessutom ska hon sova över i Linköping. På onsdag ska hon till New York. Så jag kommer inte se henne den hära veckan mer :( Hon var i alla fall en jättebra och rolig handledare :)

På torsdag ska jag inte till min prao, inte heller på fredag för att det är VALBORG :)
Tänk er det är snart maj, vet ni vad det betyder då? Att jag fyller åååår :) Det är bara 20 dagar kvar nu....

Men ska dra nu, pussar och kramar =)


26 april

God dag sötisar :D

Hur är det med er? Själv mår jag jättebra.
Lilian ringde på hemtelefonen när jag sov så jag svarade och hon väckte mig, tack älskling :) Annars skulle jag sova i mer än 100 år till. Där efter åt jag frukost och gick och duschade. Haha, snart ska jag sticka i väg till min kusin :)

Det såå himla fint väder, vill bara spinga ut och bada. Haha.
Många har sms:t om jag vill följa med de till Grönan, men jag har inga pengar på mobilen så jag kan inte svara :P
Lilian är på sitt landställe så jag ska träffa henne någon dag under veckan :)

I går efter min piano lektion åkte jag till jakobsbergs centrum och köpte Bambooo örhängen :) Gillar dem verkligen. Efter det täntkte jag ju gå och titta på hur min kusin sjunger, för att hon hade konsert (hon sjunger i en kör). Denna konserten var i jakobsbergs kyrka och när jag tänkte gå in dit visade det sig att biljetter kostar 130 :- kr. Så jag ringde min kusin och sa det och hon sa kom inte då, jag kommer till dig hem efter konserten. Jag sa okej.

Efter konserten kom hon med min mammas kompis dotter till oss och de sovde över hos oss :)
 Så snart ska de och jag åka till Flemingsberg, (de bor där) och jag ska sova över hos min kuisn :)
I morgon har jag prao, fast min handledare åker i väg till Linköping... så jag kommer inte se henne nu. Men det finns andra som jag kommer att hjälpa till :)

Här får ni lite bilder :)


Jag :)


Har ni sett vilka fina blommor det är där ute?


Glömde säga att jag avr ute och grillade i går med min familj,
så var jag klädd först men sedan när det blev kallar tog jag på mig andra kläder :)


Vi gungade på gungan medans farbror grillade haha .)


Jag och söta Angelina (mammas kompis dotter)


I slutet av dagen ville de spela något så jag började sminka dem
och gav dem mina kläder haha .)


Och så åt jag GLASS mmm twister <3333


Pussar och Kramar <33

25 april

God morgon! I dag fyller snälla Simone år :) Ringde nyss och gratulerade:D I går så satt jag och chattade med vänner och runt klockan ett på natten började jag att titta på en rysk serie film. Jag somnade klockan tre. Nu så åker jag till min piano lektion, där efter har min kusin konsert. Så jag ska dit. Sedan så vill jag köpa bambo örhängen :d Ni som sitter hemma, gå ut, det är så himla fint väder! Puss och kram :)

Natti, natti .)

Ååh, jag är så himla trött :(
I dag så hade jag prao :) Älskar min prao det är så extremt roligt :D När jag kom till prao platsen alltså efterlyst så det jag gjorde var att jag tittade på nyheter :) Sedan tittade jag på programmet efterlyst som var år 2007 tror jag, och det var bland annat om en försvunne ung och vacker kvinna som hette Yasmine, hon gick till tvättstugan och efter det kom hon inte hem mera .( Så sorgligt ... och man vet inte var hon är!? 
 
Sedan så sa snälla Lena (personal) om jag vill följa med till Södertälje, där hände det ett mord för 9 år sedan. Man vet vem det var som mördade, MEN man behöver fler vittnen för att vara säker! Så vi åkte dit och jag var för första gången i Södertälje och det var Lena med :)
Vi åkte bil och det tog ca 20 minuter att åka dit, jag hållde på att somna i bilen haha xD I Södertälje gick jag och Lena runt och frågade lite saker hos butiker och medan en man som jobba rpå efterlyst tog foton på platsen så stod jag och Lena  och pratade om det fina livet :) Hon är jättesnäll och trevlig :D 
Ja, sedan så återvände vi tillbaka till STRIX-television och jag hoppade av vid Luma och där ifrån åkte jag till Fridhemsplan, för att jag hade inget att göra ... åkte dit och så gck jag runt, åt min lunch och sedan så åkte jag till skolan :)

I skolan spelade vi musik och sedan gick jag till min bild lektion och där var det kul :)
Kom hem runt klockan 19 och var jättetrött, åt och sedan så gjorde jag inget speciellt :)
Nu ska jag titta på någon film och sedan så ska jag sova zZzZZzz...

God natt på er <333


Det var sååå fin väder idag :D


Här satt man och spelade hahah x)


eran Yulia haha <333


24 april

God morgon!

Jag är på väg till min prao och sitter i tåget och tråkar!
 
I dag så kommer jag vara på min prao till klockan 13. För att sedan måsta jag till skolan, där jag,Alex, Emma, Malin och Leo ska spela musik. Denna musiken ska vi använda på vårt teater.
 
Efter det har jag ingen aning vad jag ska göra.
 
Men vi ses , puss.

Bilder

Då var det dags för lite bilder :)


Jag och Hasse Aro :D


Studion där det filmades :)






Här är den hära kontoret då :)


Vid den hära datorn satt jag i dag, haha :)


Haha, jag blev lite konstig här, men det duger :)


Här sitter jag och väntar på Sötnosen Lilian :)


Snyggingen Lilian :)


Då var det lite bilder :)
ska försöka ta mer bilder i morgon :)
Men hade så bra :)

Puss och Kram <333


teeest

Såg testet på Alex söta blogg :)


dagens humör : glad :)
dagens klädsel : Byxor, leopard linne och adidas tröja :)
dagens frisyr :  uppsatt
dagens låt :  Demi Lovato - This is me xP 
dagens saknad : skolan, verkligen saknar skolan enormt :)
dagens längtan : Hmmm.... längtar till min födelsedag :)
dagens missbruk :  Ehm..musik haha
dagens ekonomi : jag vet inte faktiskt :)
dagens mat : En macka från Sandy's :) 
dagens vän : Underbaraste och bästaste vän Lilian :)
dagens händelse : Träffade Lilian <3
dagens måste : Göra matte :)
dagens lycka : Vet inte :/
dagens + : fick sluta tidigare på prao
dagens - :  inget
senaste alkoholdrycken : dricker inte...
senaste bilfärd : i går
senaste filmen du såg : rysk film
senaste ringda telefonsamtal : Anastasija
senaste mottagna telefonsamtal : från pappa :)
senaste bubbelbadet : 3 veckor sen
senaste spelade cd : hm.......
senaste gången du grät : 1 eller 2 veckor sen :P 
senaste måltiden : Ris och kyckling :P

Japp :)

Puss och Kram :)

23 april

Hej, hej på er :D

Kom hem för ungefär en timme sen och började med att hjälpa mamma att laga mat och så gjorde vi också äppelkaka :)
I dag så fick jag gå från praon tidigare :) Jag gick därifrån när klockan var runt 14 och så åkte jag till Lilians skola, har inte sett henne på en vecka :O Så idag så jag henne och vi åkte tillsammans hem :)

På praoen så gjorde jag inte mycket idag för att det var faktiskt inget att göra :) så jag satt och läste tidningar och så bara när klockan var 13 fick jag en uppgift nämligen att läsa om Bråttsmorden, har ni hört talats om det?
 I alf. år 2005 dödades 2 pensionärer tycker såå himla synd om dem. De två var tror jag gifta och så mördades dem den 31 maj år 2005... Och min handledare ska åka dit tillsammans med Leif på måndag och undersöka och så ska dem visa det på efterlyst på nästa onsdag.
 Så jag hållde på att läsa de först och sedan letade jag efter lite fakta om det på olika sidor, jag gjorde klart allt när klockan var 14 så då åkte jag till Lilian :)

Ja, sedan åkte man hem :)
Jag lägger ut bilderna i dag så kika in :)

Puss och Kram <333

TRÖTT ....

God kväll eller rättare sagt God natt på er :P

Jag kom hem för cirka 40 minuter sen :/ Mhm, kan ni tänka er jag kom till jobbet klockan 9 och var där till klockan blev 22.10 ?! Helt sjukt, men det var det värt !

I dag när jag kom till jobbet så var min handledare där och jag fick sitta och läsa lite tills klockan blev 10, då gick jag och min handledare för att göra en klipp :) Det var heelt amazing! Jag fick se hur man klipper och lägger in musik i en klipp och så såg jag hur man inspelar i ett litet, litet och VÄLDIGT tyst rum ljud där man säger vad som har hänt t.ex. Denna personen blev rånad då, då, då oh så, så, så :P Det var helt coolt :D
Efter det så fick jag sitta och välja lite musik till klipperna och så blev det en musik som var inte riktigt min stil :/ Men jag gjorde det bra i alf. min handledare gillade den  :)

Sedan åt man lunch tillsammans med Hasse Aro, coolt haha :)
Runt klockan 14 åkte jag på en konferens! Har ni hört om att i går vid klockan halv sex tiden var de en man och en kvinna som skottskadades :O Det har jag gjort och jag var på konferensen i dag angående det, då var det så att Polisen Conny Dahl pratade om vad och hur ungefär allt har hänt och sån dära grejer, efter det åkte vi ( jag, min handledare Jenny, Cissi och Sebastian) till platsen där det hära skott grejen skedde och jag kunde inte tänka mig att de skulle hända bredvid en SKOLA! Alltså jag blev så chokad :O Sedan såg man blod på platsen och det var ju äckligt först men sedan tänkte man inte på det.
Man har fortfarande inte hittade vem som sköt, men man misstänkte en som just nu har släpps ut efter rättegången...Så vet du något om fallet på Tyska stallplanen 1, Gamla stan, Stockholm som hände i Tisdags kväll ring efterlyst 08-702 00 90!
Haha xD

Efter de åkte vi tillbaks till kontoret och satt och gjorde det till en videoklipp :) Sedan runt 19 tiden åkte vi till Gärdet där jag skulle se hur man gör och filmar på en direktsändning, OMG och de är helt :O DET ÄR SÅ HIIIMLA COOLT!!! 
Sedan träffade jag Leif som var en riktigt skön gubbe, haha... han var såå rolig :) Så satt man där och pratade med alla :)

Slutade vid klcokan 22.10 och taxin kom 22.15 så då fick jag åka hem :)
Så var min dag.... jag är såå himla trött nu :( Ska nu in i duschen seen soova :) 

Lägger bilderna imorgon :) Lyckades ta en bild på mig och Hasse Aro :)

Puss och Kram <333 

22 april

Hej sötisar! Förlåt att jag inte skrev i går, grejen var att jag somnade vid klockan 19 igår.
 I dag så vaknade jag när klockan var 5 på morgonen och var helt enkelt pigg som en gris, haha.

På vägen hem i går såg jag Aselja (min barndomsvän) jag har inte sett henne på 100 år och där var hon,hah. Det visade sig att hon flyttade till Barkaby! Chock. Haha, så vi åkte tillsammans :)

Juste jag gjömde säga hur det var på praon i går -.- Helt ärligt så hände inget speciellt i går, min handledare var ju i Luleå(uppe bredvid Kiruna) så jag satt i går och tråkade, hah.

Men just nu så är jag på väg till praon...

Skriver senare.
 

Puss och Kram<3

21 april

Hej allihoppa :D

Hur är det med er? Själv så mår jag bra, är bara lite trött :)
Jag är just nu på min prao plats och gör inget speciellt, för att min handledare är borta så har jag inte mycket att göra bara sitter och läser dagens nyheter :) Det är ganska tråkigt men man får väl försöka överleva det haha :)

Jag har lunch just nu, åt 2 bullar :)
 Efter lunchen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra :/ Men klockan halv fyra måste jag i väg för att jag har Piano lektion som ligger inte så lång bort här ifrån :)

Aja, ska åter vända till nyheter nu.... xD

Puss och Kram <33

EFTERLYYST!

Haha, hej allihoppa!

Det jag menar med rubriken är att jag praoar på EFTERLYST och ni annar inte hur coolt det är där. Det är helt fantastiskt...
På morgonen när jag kom dit så var det lite pinsamt och man var lite nervös och så... men efter ett tag så blev man säker och jag fick göra olika saker.
Först så satt jag och letade fram olika nyheter som har hänt i Sverige som t.ex. Mord, misshandel, brott m.m. Det ganska tråkigt, men sedan började det roliga jag fick ringa till polisen och fråga om de behöver hjälp med utredandet. (Efterlyst samarbetar med polisen) Första samatalet var jag sjukt nervös, men den gick jättebra :D
Min handledare var alltid där och hjälpte mig :)

Jag fick titta runt hela arbetsplatsen och så såg jag hur man inspelar och gör liksom små klipper om mord och brott, sedan sätter man ihop det och det blir som en dokumentär film - haha. Det var as coolt!
Jag fick sluta klockan 15 idag så jag åkte till Jakobsberg centrum kikade runt lite i affärer sen åkte jag hem :D

Så var min dag :D

Tyvärr tog jag inga bilder :( Men kanske så gör jag det imorgon :)

Puss och Kram <33

19 april

Hej kära läsare :D

Hur är det med er? Själv mår jag jättebra, men min kusin gör inte det :( Så försöker göra honom glad, han gör det när jag mår dåligt så nu är det mitt tur att göra det :)

Idag så har jag inte gjort så mycket... bara chillade vid datorn :)
Imorgon är det PRAO första gången i mitt liv så man är lite nervös, men jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra.
Jag kommer nämligen prao:a på "Efterlyst", för er som inte vet vad det är så är det en tv-program :)
  
Japp, så det ska bli roligt (hoppas jag).
Men, men ska nu gå och kanske titta på någon film.




Hah, jag på en cykel tur hehe ^^ Förra veckan :)

Puss och Kram <33

Design

Shoosan allihoppa :)

Har ni sett min nya design? Ni ser nog den just nu :) Ändrade den... gillar den verkligen :) Nu ska jag börja ändra söta Lilians blogg <33


Puss och Kram <33


18 april

Hej bloggen!

Förlåt för min dåliga uppdatering, jag var så himla trött efter skolan att jag knappt orkade göra något...
Igår SÅ tänkte jag gå till LILIAN efter skolan!!!! MEN när jag var på väg till hennes skola så ringer jag henne och undrar var hon är och HON säger att HON åker redan till stan, TACK! Vad kunde jag göra efter ? Mhm, inget... jag stack till stan och där köpte jag en läppglans och sedan så åkte jag hem :) Jaa, hemma så tittade jag på några filmer och somnade vid 1 tiden xD

Idag skulle jag ha piano klockan 12, MEN dumma mig så stängde jag av alramet och somnade igen, haha, så jag rang sedan min lärare och sa det och hon sa att jag kan komma klockan 15 jag sa sure.
Så jag åkte till min piano lektion klockan 14 och efter pianot åkte jag home!

Nu är jag hemma och väntar på mina kusiner som ska komma snart : ) Så det kommer att bli kul :)

Skriver och lägger bilder senare...

Puss och Kram <333

16 april

Heej allihopa :)

Vet ni vad? Jag fyller år om en månad :D Tänk er bara en månad sedan blir jag 15 år :) Gud vad tiden går snabbt :O
Men, men jag sitter just nu på letionen och ska egentligen arbeta med en upssats "Matkultur". Det är ju ganska roligt men jag orkar inte just nu :)

Fick nyss en lapp där det stod när jag kommer att ha utvecklingssamtal =O Den 4 maj :O Då när det är bara 12 dagar kvar tills min födelsedag :)
Haha, ni har märkt att jag längtar till min födelsedag va, vet inte ens varför ?
Glömde säga samma dag som jag har födelsedag så är det Eurovision !!!

Ska nu fortsätta med uppsatsen :)

Puss och Kram <333

15 april

Hej söta läsare :)

Nå, hur är det med er? Själv mår jag jättebra.
Idag vaknade jag med glädje och var faktskt jättepigg :) Solen sken och det var så underbart, dessutom fick jag en kram av min underbara lillebrorsa :)
På väg till skolan hade jag sällskap med min kompis Diana, i t-centralen skulle hon ta buss och jag skulle ta tåg så vi gick olika vägar :) Jag kom till skolan på hela 40 minuter tidigare :O Så jag satt och pluggade lite på engelska... hade prov idag och den gick väl ganska bra provet var inte särskilt jättesvår, men ganska svår var den väl :)

I alf. imorgon har jag en läxförhör på svenska, det ska vara massa frågor om en bok som vi läste och det är inte bara vanligt uppgift utan läxförhör -.-
Men men sen blir det massa lektioner :) Haha, aja måste göra SO frågorna nu ... som sagt plugg, plugg, plugg :)

See ya,

Puss och Kram <33

14 april

Hej där !

Okej, vet inte ens vad jag skriva, men aja... idag när jag vaknade gjorde jag inte så mycket  och runt klockan 15 åkte jag till min piano lektion.
Efter det så åkte jag hem haha, hemma så pluggade jag på engelska. Har prov imorgon -.- Hatar prov, man blir så nervös och jag är en sådna människa som pluggar alltid, ALLTID en dag innan det är prov. Jag vet inte varför, men jag kan inte plugga 1 vecka eller 1 månad före... i alf jag hoppas verkligen att 2 berättelser och 54 ord kommer att sitta fast i min hjärna x)

Imorgon efter skolan tänker jag träffa Lilian :) Ja, sen blir det raka vägen hem :)

Aja, måste fortsätta plugga nu...

Puss och Kram :)

Duscha, sen film :)

Hej bloggen .)

Hur är läget? Ouuf, jag mår ganska bra... har fått veta en sak idag som gjorde mig inte så jätteglad, men livet går vidare :/ Mina underbara kusiner och min familj fanns där för mig, vet inte vad jag skulle göra utan dem<333 
Idag så har jag inte gjort så mycket, det blev plugg, plugg, plugg på dagen och efter satt jag och chillade vid datorn :)

Imorgon vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, alla mina vänner ska till skolan imorgon fattar inte varför vi ska gå på onsdag -.- aja, jag har prov på engelska på onsdag (hoppas att det kommer att gå bra =/ )

Nu ska jag duscha och sedan blir det nog lite chatt med mina underbara vänner och sen ska jag titta på någon film :)

Skriver imorgon :)

Puss och Kram <3

13 april

God morgon :)

Igår så har jga inte gjort  klart min design, har gjort olika men gillade inte de så jag ska fortsätta göra idag på kvällen, än så änge så har jag ställt en vanlig design som jag tog från www.snyggareblogg.se.
På kvällen så började jag titta på en film som heter " Bride and Prejudice " som var jättebra, rekommenderas för de som gillar kärleks filmer  :) Jag la mig runt klockan 3 och vaknade idag runt klockan 12 :P

Idag så vet jag inte vad jag ska göra :P Vi får väl se med tiden :)

Aja ska gå nu hej då...

Puuss och Kram <33

Ändra min design?

Tänker ändra min design nu... vet inte varför men jag blir aldrig nöjd med den :/
Medans jag gör det så kommer jag att lyssna på den hära låten Colby O'donis - I wanna touch you. Gillar verkligen den!


Puss och kram <33

...

Hejsan!
Jag ligger i sängen med min mobil i händerna. Orkar inte gå upp :/ Men ska göra det snart.

Har ni sovit bra? Jag har sovit ganska bra, det var så varmt på natten kanske var det därför?
 I alla fall har ni sett vilket underbart väder det är, helt otroligt!
 
Idag så ska jag åka hem och plugga. Det är bara 2dagar kvar tills skolan börjar... Så måste passa på och plugga.

Gissa vad som händer imorgon? My darling Lilian och Anastasija kommer imorgon. De var och är på Lilians sommarstuga! Ja och imorgon kommer dem. :)

Aja ska gå och äta frukost nu, haha.
Puss och Kram<3

11 april

Heej allihoppa :)

Hur är det med er? Själv mår jag bra :)
Idag så hade jag piano lektion på morgonen, efter det åkte jag till stan. Där så träffade jag min moster, min kusin och min pappa ;) Vi gick runt och letade efter skor till min kusin... Efter det gick vi till McDonalds och åt, hah xD

Sedan så åkte min pappa och min moster och jag och min kusin stannade i stan, vi gick runt i Gallerian och så. Jag gick in i Gina och provade klänningarna och jag tror att jag ska köpa klänningen som kostar 299.-  =) (Visar en bild på den imorgon)
Sedan åkte jag till min kusiner ... ska sova över hos dem idag =)

Imorgon ska jag hem och plugga !!! Måste verkligen göra det !!!

Ska gå nu...

Puss och Kram =)


Goodmorning ...

Vad gör ni där? Jag sitter just nu vid datan, ska äta frukost nu. Sedan sticker jag iväg till min piano lektion.
Igår kväll lyssnade jag bara på musik och chattade, jag började inte titta på någon film. Vi la oss klockan 1 på natten men låg och snackade tills klockan var runt 3 sedan somnade vi x)

Efter piano så ska jag till stan därefter ska jag till mina kusiner :)
Skriver på kvällen...



Puss och Kram <33

God kväll :)


Sitter och lyssnar på musik, har inget annat att göra :)
Idag så har jag inte gjort så mycket.
Städade i lägenheten sedan kom min kusin vi tittade på en rysk film och sedan pratade bara :)
Jag har spelat på piano MEN har inte pluggat någonting, ajabaja... måste göra det !!!

Imorgon så är det lördag vilket betyder att jag har piano som börjar klockan 12.15, ååh måste vakna tidigt! efter det så tänkte jag dra till stan vill titta på ett par klänningar i Gina Tricot som jag gillade men vet inte vilken av de jag ska köpa? ^^
Båda är coral färgade och båda är jättefina. Ena av de kostar 149 :- och den andra kostar 299 :- kr.
Efter det så tänkte jag åka till mina kusiner och sova över där, men vi får se hur det blir :D

Ska duscha nu och sedan blir det nog film igen, haha :)

Ha det bra och God natt.

Puss och Kram <33

The other end of the line

Hejsan :)

Hur är det med er? Själv så mår jag jättebra.
Igår kväll började jag titta på en film som heter "The other end of the line" och den var helt fantastisk :) Den handlade om kärlek och jag älskar filmer som handlar om kärlek. 
Jag somnade vid klockan 3 på natten och vakande idag ganska sent, åt frukost och satt mig vid datorn, inget mer speciellt har hänt.

Just nu så väntar jag på min kusin som ska sova över hos mig idag, det ska bli roligt.
Idag så måste jag spela på piano, plugga och ha det roligt med min kusin :)

Hoppas att ni får en trevlig dag <3

Puss och Kram <33


Rekomenderas!

Teest again :)

Hehe, nu är det dags för ett litet test igen. Såg testet på Vassas blogg<333

Ta fram mobilens adressbok och var ärlig nu!


- Har du pussat nummer 2?

Aah :))  - Mina söta kusin, Alfia :)

- Vad har du för relation med nummer 20?

Ouuf, haha...ingen relation alls än så länge xD - *****

- När ska du träffa nummer 30?
När hon kommer tillbaks från sommarstugan ^^ - My darling Lilian <33

- Är nummer 18 söt?
Mm :)  - Fidan :D

- Vad var ditt första intryck av nummer 13?
Öööh, ingen intryck alls ... - Hah...

- Gillar du nummer 14?
Aaah, hon är underbar och hjälpsam!!! - Emma ^^

- Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
Aah, i skolan :) - Alice


- När ska du träffa nummer 25 nästa gång?

Hon är i Göteborg just nu, kommer träffa henne i skolan :) - Harez <3 Saknar henne ... :)

- Är du nära vän med nummer 23?
Haha, aah - ......


- Har du gått på bio med nummer 4?
Ja, fast då var hela klassen med :) - Alida  :)

- Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
Med min mentor Camilla? Haha, varför inte?!

- Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
Med honom kan jag prata om allt. Han betyder mycket i mitt liv <33 - Min kusin, Artur <3 

- Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?

Aah :) - Cinthia :)

- Vad har du och nummer 24 för relation?
Barndomsvänner - Söta Gulnaz :)


- Vad skulle du vilja göra med nummer 26?
Har inte sett henne på jättelänge så jag vill bara se henne <333 - Iris ^^


- Vad är det sämsta med nummer 8?
Inget, hon är underbar.- Aselja

- Brukar du och nummer 16 träffas?

Jaa, älskar min moster <333


Puss och Kram <33


Ne-yo ft. Flo-rida

Gillar verkligen låten " Be on you " som Ne-yo ft. Flo-rida sjunger :)
Bjuder på den också :)






Puss och Kram^^

Helluw :)

Sitter och chattar med min vän som bor i Ryssland :) Saknar henne <3
Idag så har jag inte gjort så mycket.
Anastasija åkte runt klockan 11 från mig och jag började då titta på en rysk serial och låg och tittade på den tills klockan blev runt 14 då började jag laga mat, gjorde det med hjälp av min söta lillebror ^^
Halv tre så ringde mamma och sa att hon väntar på mig i Jakobsberg centrum och eftersom jag gjorde klart maten så sprang jag ner till Jakobsbrg centrum, där så gick vi in i Gina och jag köpte en ljusblå topp till mig ^^
Efter det gick vi in i Kappahl och där så köpte vi en snygg linne med en cardigan till min söta kusin :)
Sedan gick vi hem, det var en liten stund i centrum, men jag lyckades i alla fal hitta en vanlig men jättefin ljusblå topp :D

När jag kom hem så åt jag och tittade lite på TV sedan satt jag och chillade vid datan :)
Så var min dag fram till hit...vi får se vad som händer senare på kvällen, men jag tror att jag kommer bara titta på någon film :)

Puss och Kram <3



Ljusblå topp från Gina tricot kostar 99:-

God morgon :)

Sovit bra? Det har i alla fall jag :)
Igår kväll så började jag och Anastasija titta på Wild Child, vi ville inte titta på den ryska filmen för att vi tyckte att den var tråkig -.- Så vi började titta på Wild Child istället. Jag har redan sett den en gång under vinter lovet och den var jättebra. Under filmen så gjorde jag massage till Anastasija som sedan somnade :/ Haha.
Jag låg och tittade klart på filmen och när klockan var runt halv fyra så tog jag och målade mustash på Anastasija, hihi^^Jag kunde inte låta bli att skratta och så plötsligt vaknar Anastasija, opps. Hon förstod inte varför jag garvade, efter en stund sa jag shh, sov, sov och hon somnade igen ... haha :D

På morgonen så fanns mustashet kvar och när hon tittade i spegeln så sa hon "Idiot Yulia, haha" och jag började skratta och på samma gång började Anastasija att skratta :)
Nu så ska Anastasija åka iväg =( Hon ska först hem och hämta böcker och sedan till Lilian, de ska åka till Lilians sommarstuga och till måndagen så kommer jag att vara ensam :'(

Igår så ville inte mamma gå till centrum hon var trött och då så sa hon att vi kanske ska gå idag i stället så vi får väl se hur det blir :)

Ska gå nu.
Puss och Kram <333

 
Visst är hon söt när hon sovar ^^ Hehe

Blogg :)

Hej allihoppa :)

Nu sitter jag, Anastasija och min lillebror i mitt rum. Vi ska snart börja titta på en rysk film, just nu så kör de kort och jag sitter vid datan och skriver ett inlägg hihi :)
Idag så har jag inte gjort så mycket, runt klockan 16 så hjälpte jag mamma med att laga mat, vi lagade rysk maträtt som heter " Pelmeni " jättegott^^
När jag gjorde klart allt så bad Lilian att jag skulle ringa henne och det gjorde jag, det som hon sa då var att jag skulle ändra hennes blogg design :) Jag sa okej och satt och ändrade den i flera timmar, till och med just nu är den inte klar :/
Men ska göra klart den imorgon.

Anastasija kom till mig runt klockan 19 och föst så satt vi vid datan sedan gick vi och körde "The simpsons Game" på Nintendo Wii! Jätteroligt :)
Sedan så har vi inte hunnit göra något mer.
Aja ska sätta på filmen nu....

Puss och Kram <3



Hihi^^

Hej kära blogg :)

Hur är det med er?
Jag mår rätt bra faktiskt :))

Igår så var jag ute med Anastasija, vi cyklade till Jakobsberg centrum och där gick vi omkring i olika affärer. Hon letade efter någon present till sin boyfriend han fyller år på Lördag :P Jag tittade efter någon vanlig topp i färgen vit, svart, grå eller ljusblå, men hittade aldrig någon :(
I allafall sedan var det dags för Anastasija att åka hem och jag tänkte följa med henne till någon station hade ändå inget att göra hemma. hon hade med sig cykeln och en kontroll gubbe släppte inte in henne, han sa att man får inte ha cykeln i tåget under tider 15-18. Anastasija fick damp, haha xD. Hon brydde sig inte om gubben och vi gick sedan in i tåget utan några problem, haha, vi gick in från andra sidan xD LoL!!!
När vi var i tåget så ramlade Anastasijas cykel på golvet 24/7 den kunde aldrig stå still, sedan orkade hon inte med att alla tittar på henne när cykeln ramlar så hon började stå bredvid cykeln och hålla den xD
Jag gick av i Farsta strand och åkte hem.
Hemma chillade jag bara.

Idag så åker Anastasija föräldrar till Tyskland och hon ska komma till mig och sova över, det ska bli roligt :)
Jag och mammi tänkte gå till stan med vet inte om vi orkar, hah :)
Men, men jag skriver på kvällen.

Hej då på er,
Puss och Kram <33

Minicookie har tävling <3333

Hej kära läsare, har ni hört om att Minicookie har tävling på sin blogg? Där kan man vinna en valfri väska som du väljer själv på nuknuk är inte det helt underbart? Jag tycker att just du läsaren borde vara med, du kan ju vinna en snygg väska som du själv skulle gilla?! Chansa bara...

Puss och Kram <333


Vad tycks om bilden^^??

Test igen .)

[ ] Du har en pojkvän.
[ x ] Du har ett eget rum.
[ x ] Du har en mobil.
[ x ] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[ x ] Du klär dig som du vill.
[ x ] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[ x ] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[ x ] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ x ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[ x ] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[ x ] Ditt rum är stort nog för dig.
[ x ] Du har varit på konserter.
[ x ] Du samlar på något normalt.
[ x ] Du längtar till skolan.
[ x ] Du önskar inte att du var någon annan.
[ - ] Du spelar någon sport.
[ x ] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[ x ] Du är nöjd med ditt utseende.
[ x ] Du vet vad som händer i världen.
[ x ] Du bryr dig om folk.
[ x ] Du är nöjd med ditt liv.
[ x ] Du kan mer än ett språk.
[ x ] Du har ett smeknamn.
[ ] Du har ett husdjur.
[ ] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ x ] Du har inga "fiender".
[ ] Du är en ganska snäll person.- hur vet jag??

Jaa, så var de för idag , god natt på er <33
Puss och Kram

Ut

Shuleluj :)

Hur mår ni? Jag mår bara bra, är pigg och glad nu saknas bara kexchoklad :)
Jag vaknade runt klockan 12, pappa behövde hjälp och så. Plötsligt fick jag sms från Anastasija, hon skrev att hon åker till Jakobsberg?! Jag förstod inte varför, så jag undrade och hon sa att hon ska först till syster och sedan kan vi vara ute i jakobsberg :) Okej, sa ja. Varför inte vara ute i en sådan fin väder!? Dessutom så måste jag gå till centrum och titta på någon topp i färgen vit, svart eller ljusblå :)

Jag har ingen piano idag, läraren är fortfarnade sjuk så lektionen flyttas till torsdag tror jag :P
Men, men ska nu klä på mig :)

See yaa.
Puss och Kram <3


Test


Vilken tid är din väckarklocka inställd på?: Skoldagar: 06.15, Lov elr. Helg : sover....
Var köper du dina matvaror ifrån?: H&M, hah. Nej då, i alla möjliga matvaro butiker självklart ;)
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?: Det spelar ingen roll faktiskt, både och är roligt :)
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?: Hm... något till min familj och vänner <3
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?: Oj, då ja det tror jag x)
När var senast någon stötte på dig?: Förrigår :) (Lördag)
Vad åt du till middag senast?:  Köttbullar med makaroner :D
Kan du vissla?: Ja, fast jag är jättedålig på det xD
Tittade du på tecknat när du var liten?: Det är självklart :D
Äger du några popband t-shirts?: Nej, hehe...
När flög du senast?: Ehm... jag kan inte flyga. Haha. Nej, men det var nog sommar 2008 :)
Pratar du några andra språk?: jaopp, jag pratar: Arabiska, naj skojar bara. Jag pratar: Ryska, engelska och lite franska.
Har du gråtit offentligt?: Aah, det har jag faktiskt. Fast det var jättelänge sen...
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?: Neej x)
Vad har du med dig in på bion?: Ehm... Popcorn?!
Vilket är ditt favoritämne i skolan?: Det är nog alla :)
När sov du senast på golvet?: Haha, det var kanske ett halvt år sedan xD
Vilken är din favorit drink?: Fanta :)
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?: 6-9 timmar.
Hur gammal blir du nästa födelsedag?: Femton, kan inte tro det ens?!
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?: Att allt kommer att bli bra, man måste bara kunna överleva det svåra))
Tycker du om att krama folk?: Hehe, jaa. Speciellt folket som betyder mycket för mig!!!
Vilka kändisar har du blivit jämförd med?: Amy Diamond och någon mer kommer inte ihåg x) + Haha, snövit!!
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?: Nej, personen kanske var upptagen!!!!
Är du mörkrädd?: JA, speciellt då när man är ensam i ett hus eller lägenhet och allt är mörkt!
Tre saker du alltid har med dig?: Min mobil, min väska och sl-kort.


Tjenare

Hej, hej alihoppa :)

Sitter i mitt rum och lyssnar på musik :) Idag så har man inte gjort så mycket bara städat, städade i min garderob också... Resten av dagen satt jag vid datan eller lyssnade bara på musik :)
Imorgon så tänkte jag gå till stan fast vet inte än om jag ska gå vi får se imorgon. Annars så har jag piano imorgon som börjar klockan 16.00. Tänker träna hemma imorgon på morognen också -.-

Just nu så tänker jag kanske titta på någon bra film.

Puss och Kram<3


Städning

Heej bloggen :D

Vad gör ni där hemma?  Jag har städning hära, så tänkte bara skriva snabbt ett litet inlägg :)
Igår så var jag med mina föräldrar och shoppade köpte 3 par byxor som jag verkligen gillar :D På kvällen titatde jag på en jättebra film som heter " The Freedom Writers" den var helt underbar . REKOMMENDERAS!!!!!
Jag la mig runt 2 tiden och vaknade idag jättesent. Hah xD

Jag skulle till stan med Lilian men det gick iinte, så jag tänkte passa på och städa hemma :)

Skiver senare.
Puss och Kram <3<3<3


En bild från kryssningen ^^

Helg

Hej bloggen :)

Har ni haft det roligt? Det har i allafall jag haft :) Som de flesta vet så åkte jag på kryssning tillsammans med mina kusiner och min familj.

Efter skolan i fredags sprang jag snabbt hem och hemma packade vi gejer och körde iväg, sedan när vi var på plats fick vi biljetterna och gick till båten. När vi hållde på att gå in i båten så såg jag hur det var fint ute, det var nämligen solnedgång!!! Jag sprang snabbt till vår hytta och la våra saker sedan ropade jag på mina kusiner och min lillebror och vi sprang upp för att titta på solnedgången och ta kort.
När vi kom upp så var det så himla fint, så vi började på en gång ta massa kort :) Det var verkligen jätte, jättefint jag har aldrig i mitt liv sett något finare :D
Vpra föräldrar kom upp liten senare och vi fortsatt att ta en massa kort :D Efter det så hade vi en underbar kväll med massa god mat och massa fniss ock skratt :D

Nästa morgon vaknade jag, min kusin och min mamma klockan 7.00 och gick ut för att titta på Åbo. Åbo var väl ganska okej, men Stockholm är mycket, mycket finare :) Vi tog kort som vanligt och efter cirka 2 timmar så gick jag in i hyttan för att ta något att äta sedan la jag mig på sägen och somnade XD
Vaknade runt 12 tiden och då var det dags att äta i Viking Buffe, mmm, vad gott det var :)))
Resten av dagen så badade vi och tog en massa kort och båten stannade vid Mariehamn också så det var jätteroligt att se Mariehamn som var fin :)
Ja sådan var nog min Kryssning kommer aldrig glömma hur roligt och fint det var <333

Jag blev jättetrött efter resan så jag sov på vägen hem xD När vi kom hem gjorde jag inget speciellt bara slappnade av. 

Jag lägger ut bilderna påå kvällen :)
Puss och Kram <3

Kryssning :)

Heej människor :D

Efter några minuter ska jag och min familj åka till slussen där vi kommer att träffa mina kusiner och min moster och sedan så ska vi till Åbo :D
Gud. vad kul :)
 
I skolan idag så var det super skönt och roligt :) Jag skrev biologi läxförhöret, får hoppas nu på att det gick bra :))
När jag skulle åka hem så följde Anastasija med mig till Jakobsberg, hon hade inget att göra och hon orkade inte åka hem. ( I för sig vem orkar när det är en sådan fin väder ute ?! ) Så när vi satt i tåget var det en kille som var klädd som om det är vinter ute och Anastasija började snacka om att ha har på sig så mycket kläder som om det är vinter ute just nu, efter en stund när vi har börjat prata om något annat så pratar killen i mobilen och det visade sig att killen snackade ryska! Jag och Anastaisja började asgarva, för att det som hon har sagt till mig om kläder sa hon på ryska xD Vi garvade tills Jakobsberg stationet, sedan när vi gick av följde hon mig hem och sedan gick hon till sin kompis som bor nära mig :)

Men, men hinner nog inte skriva :)
Ha en undrerbar dag och föresten visst är det skönt att det är äntligen PÅSKLOV !?


Viking Line - Amorella :)))


Skola again :/

Weey alla :D

Ouuf, sitter i tåget och är på väg till skolan :/ Undrar verkligen varför skolan börjar så himla tidigt? Man hinner knappt plugga så måste man sova och sedan måste man vakna om cirka 6 timmar ?! Aja, sånt är livet.

Igår så pluggade jag på biologin =/ Rätt intressant men också konstigt, jag förstår inte lite där ... det handlar om muskler, leder och skelett :) :S
 Idag så har vi inget prov det är bara en läxförhör och på när jag skrev prov/läxförhör på fysiken så gick det faktiskt jättebra för mig fick MVG :D *GLAD*, jag blev ganska chokad för att fysik är det ämnet som jag förstår inte ... men jag klarade den :) Fjuuh :)

Efter skolan så måste jag snabbt rusa hem och runt klockan 17 - 18 så åker vi. Längtar verkligen, det är 12 timmar kvar ungefär haha.
Ja och jag kommer att skriva ;)

Puss och Kram <3

plugg

Hej bloggen :D

Hur är det med er? Själv mår jag perfekt :D
Jag försov mig nästan idag :S Tack vore min lillebror som väckte mig =*
I skolan så hade vi läxförhör på svenskan idag om språk historien, det gick ganska bra... :)
Efter skolan åkte jag och Anastasija till stan och hon köpte en linne till sig som kostade 98 :-, det är en enkel vit linne men den är fin :)
Sedan åkte jag hem och here I am :D

Ska börja plugga nu på biologin, vi har läxförhör imorgon hoppas att det kommer att gå bra :D
Men efter skolan så är det en jätterolig grej som kommer att hända ... tillsammans med min familj och mina kusiner ska jag på kryssning :D Gud, vad roligt det kommer att vara hoppas jag ^^ Sista gången jag åkte kryssning var ungefär 5 år sedan xD Så det ska bli roligt :)

Nu är det böcker som gäller ...
Puss och Kram <3



God morgon bloggen :)

Jag sitter i tåget och är på väg till skolan :)
Igår så pluggade jag på Svenskan, vi har läxförhör idag.... ouf hoppas att det kommer att gå bra :)
Vi gjorde klart språkhistorien, den var väl rätt okej, men alltså det roligaste var nog att lära sig nu tids språken " Rinkeby svenska", cook skön asså :)

Idag fyller söta Sofia år, grattis :D
Hon blir 15 år nu :D

Efter skolan så ska jag nog bara hem, vi får se vilken väder det kommer att var idag.... hoppas att solen kommer upp igen :)

Puss och Kram<3



^^

April, april :)

Jaaa, nu börjar våren att komma :)
Har ni sett hur varmt och soligt det var idag, helt underbart ju :)

I skolan var det jättebra, man var trött på de sista lektioner men klarade sig ändå.
Efter skolan åkte jag och Anastasija till stan och gick runt i affärer.
 Anastasija letade efter en topp til sig som hon aldrig hittat vi letade överallt tillslut när vi frågade om hjälp så sa de att dessa toppar var slut! Vad synd :(
Sedan efter en stund åkte jag hem, gick in i coop nära och köpte en chokladstång,mm, vad gott :D

När jag var framme så gick jag in till jakobsbergcentrum och köpte en present till Sofia, hon fyller år imorgon :)
Idag fyller min kompis som bor i Ryssland år, ringde henne idag det var såå roligt att höra hennes röst :D

Snart ska jag börja plugga på språkhistoria har läxförhör imorgon =/

Puss och Kram <3

RSS 2.0