En dag i stan

Heejsan på er :)

Idag så var jag i stna med den gulliga Harez, äntligen träffade jag henne hihi^^ Det var skiit kul ... Vi snackade om livet och allting i två timmar, sen stod vi på plattan där var det en plats där folket samaldes för Michael Jackson... Asså det är inte sant att han är död, vafan jag är jättechockad... men Rest in peace - Michael Jackson <333

I alla fall vi såg skiit kattiga killar omg vi dog haha xD....Sen vare dags att åka hem det var runt fyra och så ringde jag mammi för att undra vart hon är någonstans och det visade sig att hon var i stan och hon skulel köpa en resväska till mig (a), så jag gick då och träfafde mamma och tillsammans gick vi och köpte en fin ljus brun väska :))) .

Så var min dag...
Ska dra nu :)))
Puss ...

Rest in peace "the king of pop" <33 <3

King of pop - we all miss u!!


...

Gud, jag orkar inte blogga idag... förlåt... jag mår sjuukt dåligt, tyvärr kan jag inte säga varför. Kommer säkert börja gråta om jag kommer skriva det nu, så det får väl vänta ett tag men jag berättar det någon gång kanske.

Hoppas att ni mår mycket bättre än vad jag mår.
Älskar er, puss och kram <3

God dag!

Hur är det med er sötnosar?
Själv mår jag perfekt, är jätteglad idag haha :). Solen är äntligen här, så skönt! Men regn var ju också rolig haha, även fast det var lite dåligt att det var kallt, så var det skönt att regnet gick.

Vad ska ni göra idag? Jag tänker att nu ska jag spela på piano och lite närmare kvällen ska jag åka till min kusin, så det blir en ganska rolig dag :) .

Igår var det en fantastisk fest, vi skålade och åt tårta (bakad av mig och lillebrorsan det blev skit god! Haha). Sedan stannade alla gäster hemma hos oss och över nattade, det var jätteroligt. Jag och min kusin satt mitt i natten och spelade först någon spel som var ganska rolig och efter det tittade vi på "Hannah Montana - the movie" och "Bride Wars", båda filmer var jättebra, de rekommenderas självklart, man kan titta på de då när man har tråkigt.

Vi la oss vid fem på natten haha och vakande vid  klockan tolv idag xD .
Så var det :)

Nu ska jag gå... Puss!

Heej heej

Jag sitter i vardagsrummet och väntar på gäster som ska komma snart :) .

Idag är det en väldigt speciell dga för mina föräldrar hehe, så vi har en slags feest wii. Jag älskar feest :) .

Har inte gjort så mycket idag bakade en tårta som ser ut att vara jättegod, den står i kylskåpet ust nu haha...
Ringde min morbror min kusin har skolavslutning idasg så vo grattade dem, gud vad kul för honom, min kusin fick jättebra poäng. Men deras poäng i Ryssland är verkligen en skilland mellan de svenska poängen.

Om jag kommer att få reda på hur de räknar poäng under min resa till Ryssand så ska jag naturligtvis berätta det för er ;) .

Ja, annars har inte gjort så mycket.
Juste förlåt för min dåliga uppdatering, var lite sjuk och så :/ .

Men vi hörs nu mer ... Puss!

Heej hopp!

Sorry för min dåliga uppdatering. Pallade inte skriva...

Ja, jag sitter i mitt rum och har det ganska tråkigt! Men ska snart börja städa i mitt garderob, sedan ska jag tänka vad jag ska ta med mig til Ryssland :/ , hmm? Det är bara 21 dagar kvar, det ända som jag behöver göra nu är att köpa presenter till mina gulliga vänner som bor i Ryssland. Har saknat dem otroligt mycket <3 .

Igår köpte jag en ny klänning, väldigt fin. Den kommer från H&M och är väldigt cool.

Sådär ser klänningen ut! Den är väldigt skön!


Jag saknar min älskling, Nu så har de gott en vecka sedan hon åkt :( . Det känns som att de gått en månad...

I alla fall, den hära veckan och nästa vecka måste jag träffa mina sweethearts. Jag måste bara träffa de innan jag åker! Kommer sakna de skit mycket...

Men, men nu ska jag börja med städning.
Ha det så bra.
Puss,

Saknar

Heej på er!

Förlåt, för min dåliga uppdatering :( . Men, men idag så har jag varit i Barkaby centrum med min mamma och köpte inte så mycket. Men igår köpte jag några grejer ska ställa ut de på bloggen senare.

My sweetheart är just nu på tåget, ooj hon var det för tre timmar sen ... men hon är i Ryssland i alla fall och är snart i staden Eletsk (en stad i Ryssland) om bara 5 timmar :). aaw, jag saknar henne. Jag snackade med henne varje dag via hemtelefon och nu inga snack :/. Saknar henne otroligt !!!

Jag åker iväg om 26 dagar, ska också till Ryssland till staden som heter Meleuz. Ouuf, Längtar verkligen! :)

Saknar my honung...

Ska titta på en film nu...
Puss och Kram <3.

Sommarlov

Yeeeey, nu är dte äntligen sommarlov!!! Kommer att sakna alla sötnosar ....

Min älskling åkte idag :(, fan vad jag kommer sakna henne. Nu är hon än så länge på Silja Line båten och åker till Finland. aaw, jag saknar henne redan nu. Hon åkte idag klockan 17 och kommer vara här i Sverige om ungefär en månad, men jag åker iväg til Ryssland den 7 juli och hon kommer tillbaks runt 9 juli. Åååh, varför? Så jag kommer inte kunna träffa henne fram tills augusti.. snyft...

I alla fall, idag så var man väldigt pigg på morgonen och plattade håret och sminkade sig m.m. Jag går ut och så regnar det?! Tack! Haha, så mitt hår förstördes OCH jag råkade ramla, typiska mig, jag gick en väg där det var stenar och eftersom jag var i klackskor så snubblade jag och ramlade... SHIT. Jag var mer rädd föör min nya klänning än för mig själv, hah. Så jag stod upp och för klänningen gick det jättebra inga skador. Men jag fick sår på knäna och handen, men det gjorde inte så mycket, så jag åkte till stan.

I stan träffade jag Anastasija och vi åkte och köpte blommor till Camilla och Andreas, världens bästa mentorer! Sedan åkte vi till skolan, där jag träffade alla sötnosar som jag kommer att sakna långa, underbara, roliga 3 månader :( . Kramde alla och gick tillsammans med Anastaisja och träffade sweetheart Lilian. Jaa, sedan hämtade vi hennes syskon och åkte hem.

Nu så sitter jag och tänker för det mesta på my sweetheart som åkte iväg idag. Men, men jag ska ha kul med Anastasija och alla andra sötnosar som jag bara måste träffa under lovet!

Nu vill jag dricka haha, ska gå och hitta på något puss och kram på er!

Shuleheej

aaw, jag har jäätteont i mina fingrar... varför? För att jag spelade på piano jättemycket! Oouf, jag är så nervös och rädd :S, men borde egentligen inte vara det :/.

I alla fall jag har inte gjort så mycket idag bara spelat piano, städat lite och suttit vi datorn!

Imorgon är det skola och vi har bara en lektion och det är idrott efter den ska vi titta på hur lärarna spelar brännboll mot 9:an haha, det är cock kul att titta på :) Efter det antingen äter jag lunch eller så sticker jag bara hem. Hemma måste jag bara spela, spela, spela piano och sedan åka till konserten ...

Japp, men jag skriver imorgon.

Ha det bra!

Nu drar jag.

Heej, heej!

Japp nu drar jag till min piano lektion! Vaknade och började genast spela på piano efter det städade jag lite och nu ska jag iväg till min piano lektion som börjar in en timme!

Har konsert imorgo, jag vill verkligen inte spela min melodi den är så svår och jag är rädd ...


Men måste dra nu ....

Puss och Kram ....


Love .

Love

Is just a little word,
But its meaning.
Is quite clear -
It means that,
You are in my heart ...
Each day throughout the year. <3


Seeg ...

Heey...

Jag hade en helt underbar dag idag :)
Först så var jag på min piano lektione, efter den stack jag till stan där jag träffade Melina <3, vi gick runt i stan lite här och där och efter det åkte vi på hennes moppe, haha, skit kul det var... Vi körde från T-centralen till Solna och själva grjene är att jag har aldrig åkt moppe, haha i alla fall inte i Sverige ! I Solna gick vi in i Sushi restaurang och jag åt Sushi, vet ni hur länge sen det var jag åt sushi? Ca 5 år sen! Melina blev chockad, hon är den som ÄLSKAR SUSHI! Men det var faktiskt gott.

Vi åt sushi i en timme och snackade om allt möjligt, halv fem åkte vi till en Solna park där det var fest och hon träffade sin vän och efter en stund åkte vi till sumpan där jag gick av och hon körde tillbaks till festen :) .

Jag väntade på sumpan och tillsammans med min familj och stack jag till min mammas väninas födelsedag där jag tillsammans med min bror och en tjej titttade på en film och runt klockan sju stack vi till en Tivoli, det var kul, men vi körde mest automater där man kunde vinna en mjukleksak eller någon leksak bara. MIN BRORSA OCH TJEJEN VANN, men jag körde inte ens, jag är jättedålig på det xD .

Kom hem inte så länge sen, är sjukt trött och seg!
Imorgon har jag piano lektion klockan tre, jag vet en gång till, grejen är att jag har konsert på måndag och min melodi är inte klar? Måste bara göra klart den annars blir det kaos!

I alla fall idag är de ju Sveriges National dag, haha, GRATTIS!

Ska titta på någon film nu och sedan soova ...

Godnatt och Sov goott!


I huset där mammas vännina bor var det ett skit gammalt hiss, men det var skit cool! Den liknade fett mycket Titanic hissen ...


Haha, jag på väg till tivolin :)


Haha, tjejen hade en hamster, gud vad gullig den var... den var fett söt :)


Jag blev ju helt mobbad på den hära bilden, men titta på hamstret så gulli <333


Den hära gröna bollen vann min lillebrorsa den är fett rolig ... :)

Puss och Kram ...

Minicookie har en tävling

Jaapp, japp ni läste helt rätt!
Minicookie har en tävling där du kan vinna ett valfritt smycke från Sagolikt's sida...
Kika in på hennes sida så kanske du vinner :P



Kolla vilken gullig mobil smycke du kan kanske vinna ;)

Sjunger

Heluu!

Sitter här och sjunger :)
Idag var det en kaos dag på friluftsdagen, oouf, vädret sög. När vi var på väg till stora skuggan så började det regna -.- mina skor blev helt genomblöta, dessutom frös jag som fan. Inte bara jag utan flera! Jag och Anastasija stod och kramade varandra jättehårt och efter ett tag kom Simone, Alex, Malin och Ida och vi gjorde en grupp kram, hihi, det var mysigt och varmt! Efter ett tag blev jag helt blöt och stod och darrade, tillslut hållde jag bara inte ut och ringde mamma och hon sa att jag skulle åka hem, så jag stack hem, Anastasija gjorde det med.

Vi körde brändboll på friluftsdagen och eftersom jag var inte där till slutet så visste jag inte vem som vann? Så jag sms:e Söta Vassa och undradeoch gissa vad hon sa? Att min klass vann! Haha, asså den hålldepå att förlora från början och så vann dem. eller kanske inte?

Medans jag och Anastasija åkte hem åt vi våra mackor xD .

 När jag var hemma, var det jätteskönt! Strax där på skulle min mamma åka till stan så jag föllde med henne... I stan träffade jag sötnosen Lilian och vi stod och tittade på Studenter som dansade på lastbilar hha, fett kul det var att titta på :) Tråkigt för de att det är ett helt tråkigt väder idag!

 Sån var min dag, bilder kommer senare.

Puss och Kram.

Förra torsdagens Outfit


Jacka - Mexx
Skjorta - Mammas present
Byxor - Någon affär
Skärp - Kappahl
Skor - Din sko

Lite Bilder, från Torsdagen.

Förra veckan på Torsdag slutade jag och Anastasija tidigt så vi gick ut och här kommer lite bilder.









 Puss på er :)

Måndagens Outfit


Linne - MQ
Shorts - Present från Anastasija, från H&M :)
Skor - H&M



Lördagens Outfit

I Lördags var jag ute tillsammans med min familj och här kommer outfiten :)

Linnen - Gina tricot
Örhängen - H&M
Jeans - JC
Skor - Puma


När vi var på väg hem blev det lite kallt så jag tog på mig min Adidas tröja :)

Sådär.

Operation Tanzania

Jag och Anastasija hade gått runt med bössa igår och samlat ihop pengar till Tanzania - gatubarnen :)
Vi hade det skit kul, men det skulle vara ännu roligare om inte vädret skulle vara så tråkig!


:)


Money, money ...


Haha, venne vad jag gör, men det var i alla fall lunch på McDOnalds.


Ja, det här är Anastasija, haha, sådär försökte hon dricka vanilj milkshake, gött!

Som sagt rolig hade vi ju!

ALEXANDER RYBAK!!!

VAR någon som läser just nu på Alexander Rybaks konsert igår? OMG, om du inte var där så missade ni den bästa grejen, han är helt underbar! Haha, nej jag är inte kär i honom, men han är jättegullig!


Det var tusentals människor där, som ni märkerså står jag bakom honom :)


She's a fairytale ;)

Hej på dig här kommer jag :)

Hur läget? Jag mår super, duper braa :)
Alltså jag vet har inte skrivit på jättelänge orkade inte...haha, men nu är jag tillbaka!

Idag var det skola och Anastasija var sjuk :*(, vi slutade på två lektioner tidigare idag, så skönt! Så jag gick till my honey bunny Lilian, och tillsammans med henne och hennes syskon åkte vi hem.

När jag kom hem pysslade jag lite med en grej och jag råkade somna, haha, vaknade klockan åtta, åt och satt mig vid datorn!

Imorgon har jag friluftsdag och alla åttor kör mot varandra, gissa vad vi ska köra? Brändboll -.- Jag suger på brändboll, men ska väl försöka mitt bästa, hah.

Nu så tänker jag lägga ut lite bilder på mina outfits, det var verkligen jättelänge sen jag la in några bilder så det kommer... nu...

Puss och Kram.

P.S. JAG ÄLSKAR ÖGONKONTAKT <3<3<3 haha, fråga inte varför!

Goodmorgon

Sweetheart!

Jag sitter här och väntar tills klockan blir 07.00 och det är ganska snart om fem minuter. Så jag passade på att skriva ett inlägg snabbt!

Igår så tittade jag på massa filmer när jag kom hem, väntade på att antingen Anastasija eller Lilian skulle ringa mig. Haha, men ingen ringde :/

La mig runt klockan tolv och Anastasija sms:e mig lite senare att hon kommer inte och jag såg inte att hon gjorde, så jag fick chock när jag vaknade :O . Vet inte fortfarande vad som har hänt, är  hon sjuk? mår hon dåligt? har någonting hänt? Ojoj, känner för mig att det blir en jobbig dag.

Nej, men nu måste jag springa till bussen.

Puss och Kram<3

Heej på diig :D

Sitter och har lite tråkigt :P . Ska titta snart på en rysk serial som heter "Ranetki" - älskar den!

Idag var det jättevarmt ute, är inte det skönt? Men det sämsta är att imorgon blir det regn, regn, regn och en gång till regn -.- . Varför?

Men, men nu är det så att det är bara en vecka kvar tills sommarlovet, sen är det så att vi har Operation Tanzania på onsdag och då ska jga och Anastasija gå runt med bössa XD, på fredag har vi friluftsdag alla 8:or kommer att köra brändboll, gillar inte brändboll, det är liksom inte min grej. Min grej är basket, fotboll och mera såndära, but not brändboll...

Nu ska jag kila iväg och titta på serialen, ni får ha det såå bra, som möjligt.

Bilden på outfit lägger jag ut snart :)

Puss och Kram!

Godmorgon

Sitter hos mina kusiner och äter frukost, vi har värsta sovmorgonet idag börjar klockan 10.40. Så himla sköönt!!! Det är sånt underbart väder där ute :) Och det är 1 JUNI - SOMMAR YEYY!

Fast det tråkigaste är att min sötos åker iväg snart, om nio dagar :(  I¨m gonna miss you so much, honey!

Jag har inte så mycket att säga, skriver mer då när jag kommer hem!

Puss och Kram!

RSS 2.0