Hej :D



Hur är det med er? Jag mår bra.
I skolan idag så har det varit roligt, på idrottslektionen gick jag och klassen på en promenad och det var sååå fint väder, sol och varmt, så det var rätt skönt att vara ute :)

Efter skolan så åkta jag till T-centralen med Anastasija och vi var där en liten stund, sedan åkte jag på min piano lektion. Efter piano lektionen så åkte jag bara hem :)

Idag så fyller min farbror år och vi har festat och festar fortfarande, vi ska äta tårta snart så det kommer att bli gott, njääm.
Till imorgon så har jag ingen läxa, vad sköönt! Så jag ska bara chilla nu :)

Men, men imorgon fyller min kompis som bor i Ryssland år, hon fyller nämligen 15 år på den 1 april. Rätt roligt visst? Jag ska ringa henne imorgon så det blir en surprise för henne :)
Och efter skolan så måste jag gå till centrum vill köpa någon present till Sofia som fyller år på torsdag<3

Ska gå nu, hej då.
Puss och Kram.

Födelsedag :)

Ja, hej alla :)

Hur var eran dag? Min dag var helt perfekt och jätterolig :)
Dagen började med att jag vakande av att det var sååå ljust ute, visst är det skönt? Jag var så pigg och glad då :) Jag skulle till ryskan och före ryska lektionen som börjar klockan 8 så tänkte jag och Lilian göra fint Anastasijas skåp för att hon fyller år idag, Anastasija sa att hon skulle inte komma till ryskan då så tänkte jag och Lilian att komma till skolan och göra det fint .) Men när jag åkte tåg och var på väg till skolan skickade Anastasija ett sms till mig att hon kommer till ryskan -.- men ändå så täntkte jag och Lilian göra det fint, men Lilian sms mig sedan och sa att hon hinnet inte komma för att hennes prao börjar klockan 9. så hon sa att hon kommer efter prao och medans vi har lektion så tnkte hon hänga ballonger på Anastasijas skåp ... vilket vi gjorde inte...
Menmen, vi tänkte ändå göra hennes dag rolig.
Allt var bra och det var rätt roligt i skolan till sista lektionen då sjöng vi för Anastasija :)
Efter det så sprang jag till Lilian som väntade på mig och Anastasija, bredvid våra skåp och när jag kom till henne så la vi våra presenter i en påse och sedan gav vi presenter till Anastasija :)
På vägen ut så mjölade vi Anastasija och jag råkade mjöla Lilian också ^^ Haha. Så vi gick in i toaletten och blev låsta sedan av några kilalr som går i nian -.- Lilian skrev som jag vet inte vem medans jag och Anastasija hållde på att ligga på gorvet av garvet :))
När vi gick ut från toaletten tack vore en lärare "Lasse" som öppnade dörren :) Så åkte Anastasija hem och jag och Lilian gick till donken och åt paj mmm, vad gott det var :)
Sedan åkta jag och Lilian hem :D

Så var min dag ungefär...
Ciao....

Plugg

Vaknade idag och kom på att man ska ställa om klockan på en timme före :/ Vad jobbigt, nu måste man vakna tidigare till skolan... :( Men vi får väl klara oss på något sätt =)
Idag så var det plugg som gällde för mig jag satt och skrev min SO hemtenta i ungefär 2 timmar *STOLT* men behövs mer! Tog en paus just nu ska fortsätta skriva vidare om ett par minuter :)

Idag fyller min min kompis lilla syster år :) Hehe, och imorgon fyller Anastasija år Weey  =D
Hela veckan är det bara födelsedagar som gäller haha titta :
29 mars- Lilian lilla syster Jessika fyller år.
30 mars- Anastasija fyller år.
31 mars- Farbror fyller år.
1 april
- Diana fyller år. ( mIn vän som bor i Ryssland saknar henne <3 )
2 april- Sofia fyller år. ( hon går i min klass )
3 april- Moster fyller år.

Ja ser ni? Roligt haha, jag kommer nog dö till helgen av all fest xD nej, det kommer jag säkert inte göra :)
Aja ska fortsätta plugga nu :)

Ha det så bra, see yaa.
Kram <3.


heeeej

Sitter och lyssnar på musik och chillar :D

Idag när jag vaknade sprang jag ut som jag vet inte vem från lägenheten för att jag var rädd att komma försent till min piano lektion :S Och jag såg att det var 1.snö 2. blöt -.- asså snälla någon det är ju VÅR inte vinter, jag vill ha soool :D Menmen vi får väl hoppas på att solen kommer snart :)

Efter piano lektion så åkta jag till Solna och träffa Lilian där :D Tillsammans åkte vi till stan och träffade Anastasija där, vi gick till H&M och tittade på jackor som var jättefina så alla tre köpte likadana jackor, fast i olika färger xD
Sedan gick vi till McDonald's och åt paj (gott)
Sedan gick vi runt i stan och fotades, haha, undrar vad folk trodde när de såg oss stå och posera x)

När jag kom hem så var min moster och min kusin hos oss så det var roligt att se dem.
Jag proppade i mig så mycket Popcorn idag ouuf lite fett gör väl inget ( Lilian favorita fras xD ) gud vad gott det var :))

Imorgon så är det plugg som gäller.... -.-

Skriver imorgon, ses.
Puss & Kram <3


Big LOve !


Utkast: xP ...

 

xP


Shululul

Hello!

Ja, nu är det redan kväll =) Vad snabbt tiden går :O
I alf. idag så tänkte jag träffa min kära vän Lilian, MEN hon ringde mig när jag var på väg till stan och träffa henne och då sa hon " Yulia vi träffas inte idag" ( något liknande ) Jaha?! Jag skulle ge henne pengar också !!! Så jag sa det till henne och hon sa "JUSTE" då så sa jag att jag kommer och ger henne pengarna sedan kan hon göra vad hon vill (typ). Min mamma var på väg att träffa min moster så jag tänkte varför inte åka med mammi och moster till stan, jag har ändå inget och göra. Så mamma sa visst och så gick vi av i sumpan och gick runt i olika affärer, köpte en orang färgad tröja från LIndex gillar den verkligen =) Sedan köpte jag ett par vita leggings ^^
Jaa, sedan runt 13 tiden ringer Lilian mig och säger Var jag är ?! Hon sa att jag skulle komma till T-centralen nu för att ge henne pengar så att hon kunde äta Lunch njam, njam, njam...... OKeu, då så åkte jag till T-centralen och träffade henne och sedan åkte jag tillbaka till sumpan och fortsatt shopping  xD Japp, så sedan var det inget speciellt i affärerna bara lite presenter till min släkt :)))

När jag var hemma så satt jag bara vid datan och när klockan blev 20.05 kom jag på att jag måste spela på piano. Så jag spelade i 40 minuter sedan så satt jag mig vid datan again :) Nu sååå måste jag göra SO hemtentan åtminstone lite grann :D

Imogon ska jag på piano först och sedan ska jag till stan, vill köpa en väska eller en jacka från H&M ^^

See yaa :D

Stan

Hej, hej :)

Hur mår ni? Jag mår jättebra, mycket bättre än de förra dagarna :D
Idag så ska jag till stan och träffa Lilian, äntligen. Har suttit hela veckan hemma och varit halv död. Jag trodde verkligen att jag skulle dö -.- i alf. som jag har nämnt på de förra inläggerna så har Lilian prao just nu och jag ska titta på hur hon prao:ar i Euro Sko, sedan s´ka vi gå och äta lunch....njam, njam, njam :))

PÅ kvällen så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, måste spela lite på piano. Har piano lektion imorgon :) Ja, juste måste göra SO hemtentan, den verkar vara jättelätt. 

Skriver till er senare :)

Kram<3

Jasc Paint Pro Shop 8

=)
God kväll :D

Hur mår ni? Jag mår sådär...
På morgonen så ringde jag Anastasija som var i skolan idag och så pratade vi en liten stund, sedan tittade jag halva dagen på TV =) När klockan var runt 16 så hade jag så himla tråkigt och visste inte vad jag skulle komma på för att göra. Loggade in på ryska facebook och började spana in vänners foto album och då kom jag fram till en foto som var jättefin och tjejen gjorde den på "Photoshop". Då blev jag sugen på att kunna det där med photoshop och allt så jag laddade ner en program som heter "Jasc Paint Pro shop 8", inte riktigt Photoshop men också en jättebra program.
Först förstod jag inte hur programet fungerar men efter en stund OCH med hjälp av Youtube så lärde jag mig liiite :D
Har suttit hela dagen bredvid datan och hållt på med olika bilder.
Det är jätteroligt faktsikt ^^

Imorgon är det fredag ingen skola den dagne heller-.- Anastasija säger att jag har missat rätt mycket och vet inte hur jag kommer att hinna med allt? Vi får väl hoppas på att jag kommer att göra det :D

Ska nu fortsätta med Jasc Paint Pro shop :D
See yaa <3

Sjuk, sjuk, sjuk

Hej allihoppa :)

*Host, host*
Japp, jag är fortfatande sjuk..... -.-.... satt hemma i 4 dagar =( det är riktigt skönt att sitta hemma och bara slappa MEN det är tråkigt och jobbigt när man är sjuuk !!! Jag orkade knappt göra något, bloggade aldrig! Kunde inte sitta vid datan fick jätteont i ögonen ... Men idag mår jag bättre :)) Ingen skola idag heller, så jag sitter ensam hemma i mitt rum och tråkaar ...

Saknar verkligen min kära klass och mina käraste vänner <3333 har inte sett dem på bara några dagar men känns att jag har inte sett dem i flera tusen åår... Lilian har prao och jag hade tänkt att åka till henne varje dag efter skolan, men eftersom jag blev sjuk så satt jag bara hemma och åkte aldrig till henne. Hoppas att jag kommer att göra det iimorgon :)))

Menmen ska nu titta på någon film, skriver senare på kvällen <3

SJUUUK

Hej people ^^ 

Rubriken säger allt, eller?
Ja, jag blev sjuuuk.... Vad jobbigt... Igår var jag frisk som en fisk och idag är sjuk som jag vet inte vem :/
Ska inte till skolan imorgon, jag måste göra hemtentan på SO men jag kan inte har så himla ont i huvudet och halsen. Så jag vet inte vad jag ska göra, hemtentan måste vara klar tills imorgon, men jag kan inte göra den :S Mamma får nog ringa läraren imorgon och berätta att jag var och är sjuk :/

Igår så var jag först ute i stan och sedan så gick jag och min käraste klass 8B1 på teatern! Vi gick till Göta Lejon som ligger i Medborgarplatsen och såg en bra föreställningen "High school musical" på svenska! Den var rätt bra och rolig, medans vi tittade på det så proppade jag och Anastasija i oss godis och chips :/ mhm.....

Aja ska nu titta på nån film kanske, har inget annat att göra.

Skriver senare... Kram

Esta noches

Har ni tittat på Melodifestivalen?
Det har vi... jaa det kommer åka någon La veux eller nått liknande.... hennes röst är enormt stark WOOOOw! Men jag tycker synd att Next 3- Esta noches gick inte vidare :( Deras låt var ju jättebra och cool :D
Jag bjuder på den också <3


 

Shue, bue :D

Hur mårs ? Jag och Anastasija mår perfekt! Haha. Sitter vid datan och chillar lite :D
Efter badet som de flesta säkert vet så har jag suttit och väntat på Anastasija<3 hon kom runt klockan sju och dåååå börjades det roliga... Haaa.... vi började busringa, sjunga, dansa, spela, fotas m.m. Jaopp, med ena orden så var det helt kaos i lägenheten^^
Snart ska vi titta på film och spela kort^^ min lillebrorsa<3 ligger på min säng och drömmer redan medans vi skrattar... stor skillnad?  :D

Men God natt på er :D Jag vet inte vilken tid vi ska lägga oss men det blir säkert runt klockan feem :D Jaoo...


:)) Smile

tjena everyone

Jag känner mig så pigg och glag idag :)
Förlåt att jag skrev inte igår, somnade haha! Sådan är jag :/
Ni vet att igår var det Fredag den 13:e ouuuf, meen inget hände tack gud! Iallafall var man ju rädd, jag åkte med mammsi i tåget på morgonen... hennes jobb är kanske tre stationer från stationen där skolan ligger så jag åkte med henne i måndags, torsdags och fredags :) de andra dagarna brukar hon åka senare :D
Anastasija sms:a mig att hon kommer försent och att jag skulle åka tll skolan och det gjorde jag. I skolan så hade vi först franska läxförhör den gick bra tror jag, vi får väl hoppas på det :)  Efter Franskan så hade jag matte och gissa vad som har hänt? Ha? Jag fick göra matteprovet asså jag blev lite förvirrad men när jag gjorde klart provet så tyckte jag att det var lagom lätt, men fastnade på några uppgifter men tror att jag klarade dem :D
Efter skolan hade jag som vanligt bildlektion och där så hållde jag på att döö! Jag var såå himla trött. Hah. Jag somnade nästan på stolen XD Så jag gick hem på en timme tidigare än alla :D

När jag var hemma så orkade jag knappt göra något, så jag åt och sedan tittade jag på filmer och somnade :/
Ja sådan var min Fredag den 13:e....

Idag på morgonen ringer Lilian och säger att hon fick gå och bada. Vi tänkte gå och bada på lördag Jag, Anastasija och Lilian men Anastasija ångrade sedan och ville inte gå men jag och Lilian ville det. På morgonen som sagt ringde Lilian och sa att hon fick och jag sov ju då så jag bara "Okej" hon lät vara så glad :) Haha så hon sa att jag skulle klä på mig, ta alla grejer os.v. och åka till henne hem, där ifrån skulle hennes pappa skjutsa oss ^^ Så jag åt och tog ally vad jag behövde och åkte till henne runt tolv tiden var jag hos henne och kvart i ett var jag och Lilian i badet :) 

Efter badet så gick vi till McDonald's och jag köpte Big Mac meny och Lilan tog MacChicken (jag vet inte hur det stavas) meny medans vi åkte t-bana åt vi allt haha :D
Sedan var jag hemma, nu sitter jag med min gitarr i händer och väntar på Anastasija hon ska nämligen komma och sova över hos mig idag så det ska bli roligt ^^

Ha det så kul allihop resten av dagen skriver kanske på kvällen :)

Pussi :)


Läxor, läxor, läxor = Trött!

Shullehopp allihopp!

´Hur är det med er? Hos mig är allt bra, men är trött.Jag orkar verkligen inte med skolan, det är så många prova...åh, man blir såå himlaa trött. Dessutom så skrev jag inte matte provet idag vilket jag borde göra, men gissa vad som har hänt? Matteläraren blev sjuk och vi hade vikarie som hade inte provet -.- just nu så har jag absolut ingen aaninng när provet kommer att ske? I alf. så har jag engelska och franska läxa till imorgon och så pluggar jag lite på SO:n. Jobbigt, men vad ska man göra? man vill ju inte få IG eller vill någon det?

På morgonen hah, ja, så har jag vaknat (typ) 20 minuter senare och hann knappt äta frukost, så jag sprang ut med mamma till bussen och vi åkte tillsammans till skolan eller mamma skulle till jobbet :D Så det var roligt, men jag somnade i pendeltåget ¨på mammas axel det var så tyst i tåget så jag kunde inte låta bli att stänga mina ögon och somna. Haha^^.

I skolan så hade vi SLÖJD idag och det var såå roligt där, provade Esset:s snygga T-shirt som satt på mig fantastiskt hAhA, ni får titta på bilden nere. Sedan så gjorde jag mina shorts som är inte klara än :@ men de ska bli klara nästa vecka hoppas jag :)
Resten av dagne var man både trött och rolig...

På slutet av dagen så åkte jag direkt hem eller vänta jag gick in i Coop nära på Stockholms central med Anstasija och köpte Chokladstång till mig och Anastasija och den var så himla god, mmm, det är typ en bulle och inne i den är det choklad prova den! Kostar 8.90 HAha. Japp, sedan så somnade jag på vägen hem också! Vet inte hur jag lyckas?!

Imorgon ör det fredag och jag har bild efter lektioner så vi får se vad som kommer att hända imorgon, juste det är ju FRedag den 13 :de imorgon, ja igen ?! Gud, vad läskigt :S Varför säger allla att fredag den 13:de är en oturs dag? Hmh,..i alf. tänk det är snart HELG, helt otroligt.... det som jag måste göra är att plugg, plugg, plugga som en häst. Nästa vecka har jag en presentation, 2 läxor, 2 prov och ??? Kanske något nytt duker upp !

Aja, det är bara 3 veckor kvar till påskloovet jag längtar!

   
MEe :D                                                                                        Esset:s snygga t-shirt.


Mina shorts<3


Hello ^^

Japp, jag sitter i mitt rum och skriver sms till en tjej som skriver till min lille brorsa, jag kan inte fatta hur man kan vara så himla jobbig... hon skriver en massa elaka saker och jag låtsas som att jag är min lillebror. Jätteroligt faktiskt ^^.

Jaa, i dag så hållde man på att försova sig. Haha. Jag vet är helt snurrig i huvudet nu, jag lägger mig vid tolv eller ett tiden och sedan så orkar jag inte vakna på morgonen. Men i för sig vem gör det?
 Sedan var man på väg till skolan, på pendeltåget så träffade jag en tjej som går i min skola och vi hade sällskap på vägen till skolan. På östermalmstorg träffade jag Anastasija och vi åkte till skolan, på vägen till skolan gick jag in i T-snabben och köpte cerpentiner (vet inte hur det svatas) egentligen ville jag köpa ballonger, men det fanns inga ballonger så jag köpte det som fanns, Ni undrar säkert varför jag kpte det? Jo, för att Harez fyller 15 år idag, Haha :D

På lunchen skulle jag gå till T-snabben och köpa mjöl, för att mjöla Harez. Först ville vi ägga henne med sedan sa hon snälla nej, nej, nej så vi kom övernes med tjejer att mjöla henne istället.Haha, det var jätteroligt. Harez koss var vita men på ena sidan var den heeelt vit man trodde att det var färg på den. Det är kvar halva packetet av mjölet om någon vill ha så är det bara att säga till!?
Lilian tänkte komma till oss på lunchen idag, men det gjorde hon inte varför? Det vet hon inte.  Perfekt svar visst, Haha.

Resten av skoldagen var jätterolig speciellt på profil då när vi hållde på med våran teater som klassen kommer på, om du skulle vara där så skulle du ligga på golvet och dö av garv och på samma tid tvätta golvet, om du vill prova det så är det bara att säga till.

Haha, till imorgon så har jag ingen läxa, men jag har PROV på matte. Ni vet att jag hade ingen prov i tisdags så jag ska ha den imorgon.
Jag har jättemycket läxor tills på fredag, jobbigt =/ men jag kommer att klara mig :D

aja, ska chilla nu... jag skriver kanske senare...

Puss och Kram :)


det var länge sen jag inte ställde någon bild så jag tänkte ställe lite bilder från förra veckan och den hära veckan :D
    
I sjukhuset.                         För utom att dessa blåa grejer är snygga så är dem oxå moderna! hah.           Kusin<3

               
Me and my guitar :)                                                             
 
<3


God natt <3

Tänkte bara passa på och säga god natt till er kära bloggare :)

Sorry, att jag inte bloggade tidigare... var upptagen med min gitarr :D Haha. Idag så var man nervös inför hemkunskap och matte proven :/ Jaa, och vet ni vad, ni annar inte hur enkelt Hemkunskaps provet var?! Men, men, men matte provet :/ Ajajaj, där blev det kört! riktigt kört! Jag hade ingen matte prov ... varför? jo, för att matte läraren glömde att ge provet till sina kollegor som skulle ge provet till mig... så jag var tvungen att åka hem och ska göra provet antingen på torsdag eller nästa tisdag.
Som ni förstår så hade jag ingen piano idag, jag trodde att jag skulle ha prov och skulle inte hinna till piano lektionen...men provet var inte, om jag skulle veta det skulle jag gå direkt till piano lektion efter hemkunskapen.
Sedan så åkte jag hem, vad skönt det var att vara hemma... plus så fick vi en gitarr hem som vi beställde gud vad coolt! Jag spelade den hela dagen idag, det är verkligen jätteroligt.... haha, jag kan inget men ändå är det roligt att spela :D

Ja så var det nog idag, imorgon så ska jag ha skola... Lycko Lilian har ingen skola imorgon *suck, hon ska ha utvecklingssamtal... Det kommer jag ha någonstans efter påsklovet "/ Lilian kommer till oss på Lunchen vad roligt =D Japp, och efter skolan så ska jag bara hem har en läxa på engelska och SO som jag måste göra tills på fredag!

Juste glömde säga Harez fyller år imorn ^^ Så ni som känner henne kom igen gratta :D

Puss och Kram :D

Plugg

Tjena :D

Hur mår ni idag? Jag mår jättebra är pigg och glad :) Sitter och äter Ben o Jerry's Alaska, den är jättegod!
Kom hem för ungefär 40 minuter sen och åt Pizza, mm :D
Idag så var skolan som vanligt "Plugg, plugg, plugg", på morgonen råkade jag stänga av alarmet och så väckte mamma mig sedan tack och lov hann jag till bussen jag åt ingen frukost, men det var lugnt :) Jag var ganska trött på morgonen, men efter lunchen så blev man på en bra humör :D
Efter skolan kom Lilian till oss och vi åkte tillsammans hem :D
 Jämfört med Lilian så gick min skoldag väldig sakta och hennes gick väldigt fort ^^!
Imorgon har jag 2 prov och så har jag en engelska läxa, jobbigt...men måste klara det! Ska sätta igång och plugga snart :D

Skriver senare, bye bye :D


... :(

Heejhej!

Förlåt att jag har inte bloggat =( Det var bara det att jga orkade inte göra det, var jättetrött! Ni vet att den hära veckan har varit bara helt...down... jag har knappt sovit, har knappt pluggat m.m. efter sjukhuset var jag halv död, sedan avr det ju så att på fredag skulle jag ha matte prov och jag har inte ens pluggat någonting så jag gjorde inte den, jag ska göra den på tisdag plus så har jag också Hemkunskaps prov och en engelska läxa samma dag, hur ska jag klara mig vet jag inte?!

Igår så vet ni att jag hade piano på morgonen, vaknade efter en hemsk mardröm. Drömde om att jag gifter mig och skulle köpa en klänning i någon affär och när jag var i affären blev en man mördad där?! Man bara okey vad var det dära?? Gifta mig vid 14 års åldern låter väl inte så jätteroligt och att se en man död på golvet i en affär är ju inte så fantastiskt eller hur? I alf. när jag vaknade var klockan då kvart i elva och min kusin, sa att jag skulle väcka honom klockan elva då sa jag visst :P så när jag åt klart frukosten gick jag in i kusins rum och började väcka honom, vad tror ni han sa då? Han bara okej och sedan sov han i kanske 30-40 min till! Haha, ja vad ska man säga "HELG"! Sedan så kom jag på att pendeltåget kommer snart så jag sprang ut och fjuuh jag hann till tåget.

Efter piano lektionen ringde jag till Lilian och undrade var hon var och då sa hon att hon är på väg till Stockholm central och jag sa att jag är också det och vi skulle mötas klockan 13.30. När jag träffade henne undrade jag var Anastasija var och då sa hon att hon skulle komma klockan 14. Då tänkte vi gå runt affärerna lite grann. Vi gick in i Gina tricot och så såg vi ett par byxor och ett par jeans som var jättefina vi såg de på nätet som var fina, men i verkligeheten är de jättefina. Vi passade på oss att prova de och de var verkligen jättesnygga.
När klockan var 14 så ringde vi till Anastasija, men hon svarade inte då skickade vi sms till henne och hon skrev att hon skulle komma klockan 15. Då så tänkte vi börja leta efter Prao utan henne. Vi gick runt i olika affärer och så frågade vi runt på olika ställen, men alla sa nej, nej tyvärr, nej, nej tyvärr -.- gud vad arg man blev då... 

När klcokan var tre kom Anastaisja och vi fortsatt att leta efter Prao, på några ställen sa de att vi skulle ringa och på andra så sa dem... NEJ! Haha. Lilian blev så himla arg då. När klockan var runt fyra var det dags för Lilian att åka hem, jag ville också göra det först, men när jag ringde min mamma sa hon att dem är på väg till min kusin och undrade om jag ville följa med då sa jag "JA". Så jag stannade i stan med Anastaisja för att mina föräldrar skulle vara i Stockhom central klockan 17 ungefär. Jag gick in med Anastasija till Gina tricot haha andra gången för dagen och då såg jag en fantastisk klänning som kostar bara 149 :- så jag provade dne och den var verkligen jättefin! Ska kanske köpa dne eller jeansen har inte bstämt mig än?! 
Sedan köpte Anastasija en massa godis, Haha och vi hållde vi på att dö av skratt!
När klockan var 17 ringde min mamma och sa att dem är snart vid Stockholm Central då så sa jag ska vara i stan i en halv timme då sa mamma okej fast inte mer än en halv timme.
När klockan var halv sex åkta jag till min kusin och där åt jag en god mat och lekte och sjöng o.s.v Haha. Klockan halv elva var jag hemma och orkade inte göra något för att jag var helt slut, så jag började titta på en rysk film och sedan somnade jag vid tre eller fyra tiden.

Idag så är det den 8 mars och i Ryssland är det en stor fest, i Sverige är det inte så som det är där utan nu så firar dem denna dag och alla tjejer och kvinnor får presenter och så har eleverna några dagar lov gud vad skönt. Haha. Jag fick också presenter ^^.
Jag hade för länge sen viljat ha en webb camera för att våran andra webbi är gammal och den håller på att krångla ibland :S Så jag blev ju glad över att jag fick en ny super fin webbi, sedan fick jag lite pengar :) Jag bakade en tårta som blev jättegod tyvärr så tog jag ingen bild på den :(
Ja så var det nog idag, men ska gå nu...

Kramisar :)


6mars

Heej heej :)

Det är den 6 mars idag och min farmor fyller år yeey, ringde henne på morgonen och gratulerade. Det är så synd att hon är så långt borta, hon bor nämligen i Ryssland och jag brukar åka dit bara på sommrarna :/ Mhm, har börjat sakna alla nu :(

Idag så mådde jag inte alls bra på morgonen, ni vet om de två dagar som mardrömar (för de som vet inte så står det en inlägg under den hära inlägget) efter det ville man bara sova! Men, skolan väntade så jag var tvungen att vakna... i skolan så skulle vi ha matteprov, men jag gjorde inte den, utan jag ska göra den på tisdag nästa vecka...plus så har jag samma dag Hemkunskaps prov och massor av läxor, jag är redan redo på att döööö!
Efter skolan hade jag som vanligt Bild och efter bilden åkte jag till Flemingsberg, jag skulle lämna färger till min kusin som ligger och sover just nu... ja och jag ringde mamma och hon sa att det är bäst om jag stannar hos min kusin annars det var rätt sent ute, så jag fick stanna hos dem^^ och ska sova över här.

Imorgon har jag som vanligt piano på morgonen, GUUUD vad jobbigt, jag kan knappt aldrig sova ordentligt...denna veckan var helt åt skogen :/
Efter piano så ska jag kanske till stan och träffa Lilian och Anastasija, Lilian måste leta efter en prao plats...

Hej då ska gå nu...

två dagar som en mardröm!

Heej!

Förlåt att jag inte skrev, kunde inte... Orsaken var att jag var i sjukhuset!
Igår på morgonen så skulle jag träffa min kusin och min moster vi skulle nämligen till "Karolinska sjukhuset"  för att min kusin hade ont i magen och kunde knappt gå eller ligga!

När vi kom fram till sjukhuset gick vi till Närabarnakut, där väntade vi ett tag och sedan träffade vi en doktorn som hette Gunilla, hon kände på min kusins mage och när doktorn kännde på en ställe där blindtarmen är så hoppade min kusin upp...! När jag tittade på var jag på väg att gråta, man såg att hon fick jätteont i magen... och det var bara fruktansvärt!
Efter det skulle vi göra blodprov och urinprov!
Hon gjorde det och när vi fick resultatet så var det inget farligt, men ändå gjorde det ont i magen! Då skickade Doktorn Gunilla oss för att göra ultraljud undersökning, så vi gick till en annan avdelning och fick gå in i ett rum som hade nummer 24... Sedan kom det en ny doktorn, en man, kommer inte ihåg vad han hette, han kände på magen och sa att vi ska ta blodprov IGEN och göra ultraljud undersökning. Sedan skulle vi vänta i cirka en halvtimme på en sjuksköterska som skulle göra blodprov.... NI skulle bara se hur himla läskigt det såg ut, stackars min kusin! Sedan gick vi till ultraljud undersökningen, jag stod och tittade på TV:n där man såg lilla kusins mage, gud vad roligt det var!!! MEN när Dokotorn kom fram till blindtarmen och man såg den på TV:n, åhhh vad rädd man blev och det såg ut så äckligt.
 När det var klart gick vi till rummet igen och väntade på att Doktorn skulle komma med resultat!
Efter några minuter kom han in och sa att hon måste opereras...
Jag hade chock och min moster med, jag fick inte tårar det var en chock för mig! Då så började min moster att gråta :( Sedan hämtade sjuksköteraskan en Glukoz Broun dropp så att min kusin inte skulle bli hungrig (hon fick inte äta något)
När doktorn gick ut, började min kusin att gråta tillsammans med henne grät jag. DET var så läskigt att man kan inte förklara det.

När klockan var över 14 fick vi ett eget rum, den hade nummer 10 och vi fick vara där. Vi visste aldrig när operationet skulle vara, så det vi gjorde var att vi tittade på TV och min kusin ville spela spel så jag gick in och ut och hämtade olika roliga spel som t.ex. Monopol!
När klockan var 16 kom en doktor in och sa att han skulle markera med en penna på min kusins mage så att man skulle veta var hon skulle opereras, då så fick jag chock och sa" Vadå ska hon opereras nu?" Han sa "Ja, sart klockan fem kommer vi in och hämtar henne" Då var det riktigt allvarliga stunder man var nervös och rädd och visste inte vad man skulle göra?! Men min kusin sa "hämta spel", och det jag gjorde var att jag försökte göra henne glad! När klockan var fem åkte vi ner till våning 02 där operationen skulle vara och vi fick ta på sig jättesnygga kläder. SAJK. Sedan så fick vi vara i operationssalen och titta på tills hon somnar.
När vi gick in i operationssalen var det fullt med sprutor och allt, jag fick tårar, min kusin var inte rädd eller nervös :S Hon grät inte skrttade bara åt min och min mostrers snygga kläder ^^ medans jag stod där och var på väg att gråta, min moster var helt blek! Efter en liten stund somnade hon, och då gick vi ut och både jag och min moster började att gråta...

Medans vi väntade på henne gick vi och åt och träffade hennes pappa och sedan klockan 19 ringde läkarna och sa att operationet är klar och den gick bra. Vi sprang snabbt ner och när jag fick syn på henne så fick jag tårar igen jag var så himla lycklig då!
Den dagen stannade jag och övernattade i sjukhuset, min kusin hade ont i magen , men det var skönt att se henne vaken.
På morgonen sa doktorn att vi fick åka hem idag JIppi, men hon skulle först äta och försöka gå lite runt. Medans vi väntade på frukost kom det in flera personaler och erbjöd böcker och pyssel. Vi tog lite tidningar och sedan så ville hon ha pärlor att pyssla med så det fick hon.
Klockan 14 åkte vi taxi hem till min kusin och nu är jag här hos min kusin!

Ja, som ni förstår så gick jag inte till skolan det två dagarna och jag ska inte göra matte prov imorgon.För det första har jag ingen bok och för det andra så orkar jag inte tänka på det när min kusin ligger på sängen och har ont efter operationen!
Dessutom hade min pappa också operation igår fast på morgonen vet ni hur himla nervös och rädd man var?!

Aja ska gå nu, lägger bilder på kvällen!

Puss och kram!

God morning :)

Vaknade inte så länge sen, jag viiiil sova....varför börjar skolan så himla tidigt? Men jaja jag ska inte till skolan idag, jag ska till sjukhuset....shit. Bussen kommer att komma om 20 minuter, måste hinna göra mycket :P Man orkar inte göra allt på morgonen.

Just nu sitter jag och dricker te, vi får se vad jag kommer att göra om 10 minuter :P Det är verkligen intressant att veta. Tänk er för några minuter sedan gick ni in på min blogg och nu så sitter ni och läser redanXD Man vet aldrig varför klockna går så snabbt och ibland märker man inte hur snabbt den går!

Efter skolan tänkte jag gå till Lilian och åka hem tillsammans med henne :) Det ska bli roligt. Både jag och hon slutar sent idag. Jag slutar vid fyra tiden Lilian slutar halv fem så jag går alltid till henne och när jag är bredvid hennes skola så kommer hon ut eller så kommer jag in Haha.
Anastasija kommer inte heller till skolan på morgonen idag, för att hon ska till en Läkar undersökning angående finnar, och efter lunchen kommer hon.

Men, men ska gå och bädda sängen nu....

Puss & Kram.

Babyphat

Babyphat Multi Tape Short Sleeve Sweat Top

Älskar Babyphat kläder, de är så snygga... Har lite olika kläder från deras märke! Och den hära bilden ovanför på en T-shirt och shorts är superfin tycker jag, sådan där passar på sommaren. Den är just nu under rea och kostar runt 400 :- kr. Vet inte om jag ska köpa den eller inte "/
Den är från www.asos.com, de har jättefina kläder...gå in så kanske du hittar något som passar just dig ;)

Nervöös :S

God natt!

Ska nu gå in och duscha och seda måste jag träna lite på Franska och sedan så ska jag lägga mig sova :/
Åh, jag fick veta att min kusin mår dåligt, hon kräks och så...Gud, vad läskigt! Hoppas att det inte har hänt något med henne! Jag ska nämligen till sjukhuset med henne imorgon, hon kan inte prata svenska så bra (Inte jag heller haha) ska försöka att hjälpa henne! Gud, vad läskigt det känns...Fanns det är ju inga fjärilar i magen....

På morgonen ska jag åka till Karlberg och därifrån ta en buss och åka till Karolinska sjukhuset "/ Min moster kommer också att vara där...skönt... men jättelsäkigt, hoppas att allt kommer att gå bra!
 
Vi får se hur lång tid undersökning kommer att ta, kanske tar det en lång tid och jag kommer sent på någon av morgon dagens lektioner, men kanske inte. Jag kan stanna där hela dagen om kusinen behöver det. Hon betyder mer än vad skolan gör! Så jag hoppas verkligen att allt är bra <3

Ska gå och duscha nuu och slappna av :D
Vill ni höra en dikt ? Har skrivit en låt idag, men det är läskigt att ställa ut den här på bloggen, haha den är på engelska och min engelska är inte bra, inte bra XD
Dikten är skriven av mig!

Livet.
Ett tår faller sakta ner.
Jag vet att det aldrig,
Kommer vara något mer.
Det känns som att livet tog slut,
Som att jág inte finns.
Men i mina drömmar, drömmer jag
Och minns.
Imorgon kommer det kansek inte vara någon dag.
Allting är slut,
Jag kan inte börja om på nytt.
Jag bryr mig inte om det kommer att vara någon dag.
För att livet utan dig GÅR det inte ATT HA!

Hoppas att ni gillade den!

Åhh, vilken film :D

Heej allihoppa, upp och hoppa, hehe :D

Hur mår ni där? Jag mår iallafall jättebra, känner mig så pigg och glad idag som en kexchoklad :)
På morgonen så har jag hunnit skriva ett inlägg, första gången, weey :D Haha, vet inte hur jag lyckades? Jag  vaknade tjugo minuter senare, men det gjorde inget jag visste att jag skulle hinna till bussen ändå :) När jag åt frukost och skrev i bloggen så åkte jag till skolan, när jag var på Jakobsbergsstationen belv det så att tåget skulle komma försent på 2-3minuter, det gjorde inget jag skulle hinna till matte lektionen ändå. Men det var ändå jobbigt att stå där :/ Jag skrev till Anastasija att jag kommer vara på Stockholms centralstationen lite senare på en två minuter Haha då sa hon "Okej, jag väntar på dig" Vad glad man blev då ^^ När jag var nära Stockholms central station så skrev Anastasija "Var är du?" Men jag såg inte det så jag hann inte svara, när jag såg sms:et så skrev jag att "Jag är på Stockholms central" men Anastaisja var då på tåget mor Mörby och var på väg till skolan, så vi kunde inte ha sällksap i tåget...men jag träffade henne på Tekniska högskolan station hon var där med Shabnam :)

När jag var i skolan och kom fram till min skåp så letade jag efter min skåpnyckel men jag glömde den i min andra väska -.- Så jag var tvungen att hänga min kappa i Anastasijas skåp och väskan tog jag med mig till lektioner :)Så jag klarade mig. Idag hade vi ingen Idrottslektion vilken tur! Jag glömde min skåpnyckel ju och i skåpet ligger mina idrottskläder :) I stället för Idrottslektionen hade vi HKK (Hemkunskap) vi skulle träna inför provet som kommer att vara nästa vecka på Tisdag :S
Efter lunchen så hade vi engelska lektion i bara 15 minuter sedan gick vi ner till Gropen och där samlades alla och åkte till Sergels torg, ni kommer väl ihåg att jag skulle på bio med klassen rooligt. Vi såg nämligen " I taket lyser stjärnorna" DEN FILMEN hamnade i mina favoritfilmers top lista! Den var bara så himla sorglig och såååå himla braaa :( Jag grät, det gjorde Anastasija och Harez också, det var ganska många som grät! Filmen var inte lik boken, den var annorlunda ... MEN ÄNDÅ JÄTTEBRA!!!! Boken och filmen REKOMMENDERAS!!!

Efter bion så åkte jag som vanligt till Piano lektion och det känndes som om lektionen var i bara tio minuter, haha, men den var i 45 minuter! Stor skildat, HA?
Sedan när jag åkte hem så lyssnade jag inte på musik, för att igår glömmde jag mina hörlurar i skåpet och nu så kunde jag inte hämta dem för att jag glömde min skåpnyckel! :(

Sitter just nu och lyssnar på Beyonce's låt -Halo som jag tycker är jättebra! Lyssna på den^^

  
                                                                    Shopaholic- en jättebra film!
 
Rekommenderas!                                                                                                                      Anastasija & Jag på bion!

Beyoncè- Halo...

Hörde nyss Beyoncè's låt, som jag älskade. Tycker verkligen att den är jättebra :) LYssna på den så kanske kommer du också att gilla den ^^


Ha det bra :D

3mars

God morgon allesammans!

Oj,oj,oj vaknade för tjugo minuter sen. Sitter och dricker te just nu :D Har ni sovit bra i natt? Det har jag i alf. Kommer inte ihåg vad jag drömde om, men alramklockan förstörde allt-.-
Om fem minuter måste jag kila i väg för att bussen kommer och jag ska åka ensam fram till Stockholms central stationen sedan hoppar jag in i ett tåg där Anastasija kommer att vara :) VI brukar ha sällskap på morgonar, det är faktiskt jätteroligt. Ibland kan vi få skrattattcker, men ibland är vi jättetrötta och orkar inte snacka med varandra :))
Idag ska jag och klassen gå på bio weey vad roligt :) Längtar verkligen att se filmen "I taket lyser stjärnorna" Hopps attt den är bra :)

Måste kila iväg nu hej då allesammans,

Ha en bra dag :D
Kram

Trailern till filmen "I taket lyser stjärnorna"


Det här filmen ska vi se :) Har någon sett den?

2mars

God kväll alla :D

Hur mår ni? Själv mår jag faktiskt jättebra, vet inte varför. För två timmar sen var jag trött som en apa, Haha, aa en apa :P Så jag la mig på soffan för att lyssna på musik och vad tror ni? Ja, jag somnade :/ Haha, det var väl inte så farligt :) Jag vaknade efter 40 minuter och det var verkligen skönt att sova :D

Idag på morgonen kunde jag inte fatta att det underbar LOVET är slut! En vecka gick så himla snabbt X) Jag ställde alarmet på klockan sju och vakande tjugo över sju, yeaa, lite försent, men det gjorde inget jag hann ändå till bussen wii och när jag var framme vid Jakobsbergsstationen och mitt tåg skulle komma tio över åtta och så plötsligt visar det sig att tåget är inställd! Jag blev så himla arg, det betydde ju att jag skulle komma försent till Idrottslektionen, åhh! Så jag satt på stationen i över femton minuter och sedan kom det äntligen ett tåg och det var fullt av människor, som popcorn! Jag stod bredvid dörren orkade inte tränga in mig, haha! Tåget stod i ungefär tio minuter med öppna dörrar och jag hållde på att frysa ihjäl, mhm jag kunde förvandats till IS om vi skulel stå en liten stund till, sedan åkte tåget ÄNTLIGEN!

När jag var framme vid Stockholms central, smsar Harez att det är problem på det röda linjen, jag bara åh nej vad är det här för morgon? På vägen till tåget så träffade jag Louise(en tjej från min parallel klass) när vi kom fram så skulle Mörby centrum tåget komma om cirka 2 minuter, vilken tuur... Jag kom försent till lektonen på kanske 10 minuter och orkade verkligen inte vara med på Idrottslektionen, Harez var inte heller med så vi satt och snackade om det vackra livet, Haha. Anastasija orkade inte vara med på Idrotten så hon kom till den andra lektionen :P

Under rasterna så var jag trött, i för sig så såg man att alla var det. På mentorsstiden så skrev Alida upp alla våra prov och vi har sååå himla många prov just nu, helt kört! På fredag är det matte prov om Procent och bråk, det är lätt om man tror det, men ändå måste man PLUGGA!!! woah, helt snurrigt! Men, men , men imorgon händer det något roligt.... tada...vi ska gå på bio med klassen Wouuaahh vi ska nämligen se filmen "I taket lyser stjärnorna" den är säkert jättebra, jag har läst boken som var en så himla bra bok, för er som inte har läst den borde verkligen göra det.

Japp, Lilian ringde nyss pratade en liten stund ska nu nog lyssna lite på musik och så!
Men hör ni ha en jättebra kväll :D

Hörs imorgon....Yuliaa :D

 DEn klubban var jättegod jag rekomenderar den. Den smakade persika och hallon njääm :D

Skola imorn

Hello!

Har tittat nyss på en rysk tv program, som är verkligen jätteroligoch spännande. Den handlar nämligen om 15 pers. som hamnar på en ö och tävlar med varandra och siste som blir kvar vinner 1 miljon. Lyxigt^^ Så idag var det sista serien och en man vann, vilken lycko! Jag satt där och bara "Gud, vilken lycko ost! Tänk en miljon! " Han är nu säkert fett rik! Han har en egen Hotel fett skönt, haha ;) Men änå så är man glad över det vackra livet :D

När jag var på väg hem från Lilian så lyssnade jag på musik och när jag skulle klia av bussen så råkade jag nudda en tjej och mina glasögon fastnade i hennes jacka och sedan ramlade de på marken och jag märkte inte det. Så när jag gick kanske 6 meter bort från stationen så tittade jag i fickorna och mina glasögon fanns inte där :O  Jag fick PANIK!!!! Glasögon som kostade 4000 kroner det är inte billigt! Så jag ringde snabbt till min mamma som var på väg hem och jag berättade allt, min mamma blev lite arg, men sedan så trodde vi att hon skulle kanske kunna hinna se den bussen som jag åkte på och titta om mina glasögon finns där. Då så bestämmde vi det och under tiden så......

..... kom jag hem lillebrorsan öpnnade dörren och jag gick in i mittrum med kappan på och med min väska så jag bröjade leta efter glasögonen i väskan och hoppas på att jag kanske la de dit men jag hittade inte dem -.- Efter en stund försökte jag ringa till SL men det gick aldrig -.- Sedan sprang jag ut för att titta nogrant om jag inte tappade de på marken och plötligt ringde telefonen och det var min mamma, jag trodde att hon hittade glasögonen men hon undrade bara var jag satt i bussen någonstans och var jag stog o.s.v. När hon tittade runt, så hittade hon inte dem!
 
när jag var bredvid bussstationen så tittade jag runt noggrant och jag såg dem liggande på marken precis bredvid vägen där bilarna åker, TACK OCH LOV att ingen bil körde på dem!!!!
¨
Ja, efter det så var jag bara hemma och vilade :D

Ska nu sova är jättetrött :O

God natt på er bloggare :)



Hihi¨^^ God natt :D

1mars

Heej däär :D

Nu är det vår :) Gud, vad skönt, jag är redan trött på vintern. Hoppas att det kommer att bli varmare nu. Våår, vad skönt :D
Jag är hos Lilian, Anastasija är också här. Sorry, att jag inte bloggade igår,  vi hade så roligt att jag till och med glömde att blogga.

Igår på morgonen så hade jag som vanligt piano och efter piano lektionen åkte jag till "Solna centrum" för att hämta mina glasögon som var klara :)
Efter det åkte jag till Jordbro träffade Anastasija där och tillsammans så åkte vi till "Hallonbergen",
     där så gick vi in i en rysk affär, för dem intresserade så heter den "Kalinka"  där köpte vi kakor, chips, glass m.m.
Efter det åkte vi till "T-centralen" där vi träffade Anastasijas vänner vi var med dem i ca 20 minuter sen åkte vi till Lilian. Klockan 18 var vi framme och började att prata och hjälpa Lilian hemma efter att hennes föräldrar drog, så började vårat lilla party ^^ 
 Haha, när vi satt oss för att titta på Melodifestivalen så var den så himla tråkig, så vi började dansa runt i hela lägenheten, skönt att hennes föräldrar var på fest.
Vi snurrade runt och klockan 22 var vi helt döda :/ Men vi vaknade upp efter en halv timme och proppade i oss en massa skit, som vi blev tjocka av. HAha. Sedan kom Lilians föräldrar precis då när vi tänkte titta på fredag den 13:e.
Men vi tittade aldrig på den, för att den var en dålig kvalite. När klockan var kvart över tre på natten så tänkte vi titta på Hotel for dogs, men det hade också en dålig kvalite så vi satt bara och spelade spel på datorn och när klockan blev kvart i fyra somnade jag och tjejerna spelade datorn, när de stängde av datorn så vaknade jag och undrade hur mycket klockan var då sa de att den var kvart över fyra. Sedan gick alla för att sova.... zzzZzzZZ....
Vi vaknade när klockan var 10 och åt en god frukost med Oboy...mmm... med grädde på ... mmmm.... efter frukosten så gick vi in i vardagsrummet och på tv:n gick en film nämligen High school musical så vi tittade på den och när klockan blev 12 så tog den slut och vi började spela guitar hero. Just nu sitter Anastasija och spelar Guitar hero och Lilian är någonstans.
 Haha, lilla jag sitter och bloggar :)

Har får ni lite bilder från igår :)
   

RSS 2.0