Kom nyss hem x)

Hej på dig :)

ooj, ojj, oj jag kom nyss hem :O Var ute från klockan 11 tills nu. Hade piano på morgonen i dag och jag var på gränsen att försova mig... men som tur kom min pappa in och väckte mig, ååh tack och lov!!!

Efter pianot drog jag till Solna, Hagaparken. Där var det ett slags "party" haha, men alltså där var det mina föräldrars vänenr och så....OCH jag träffade äntligen sötnosen Gulnaz<3 Hon var med sin vän Michelle<3. Dte var jättemysigt och roligt :) Gjorde en massa grejer, och hållde på att pissa på mig av all garv. xD

Det var jättesynd att säga hej då, men vad ska man göra? I alla fall jag, min söta kusin, mina föräldrar och mammas väninna gick in i restaurang efter partyt och åt...mm... det var otroligt gott! Haha och som vanligt pissade jag nästan på mig av all garv!

Jaa och jag kom nyss hem... dåligt av att jag kom hem så sent, för att jag har piano imorgon klockan 14.00 och måste då vakna jättetidigt! Plus så måste jag städa också =))

Men, men nu ska jag titta på någon film tillsammans med min söta kusin!
Jag lovar att biderna kommer imorgon, ska sova över hos min kusin imorgon!

God natt på er. <3

Lediga

Heej på er :D

Hur läget? Jag mår fintfint. Har studiedag i dag, så jäkla skönt. ^^
Lärare sitter i skolan och jobbar, medans vi är lediga, haha.
Men jag vaknadei dag tidigt och gjorde klart mina två uppsatser och skickade de till min engelska lärare :) .
Sedan så har jaga bara sutti vid datorn och rensat den. Den var helt proppad med många olika minnen xD .

Igår vad jag ute med Anastasija vi hade så himla roligt, vi var nämligen i stan och tog massa olika skit fina bilder, ställer de idag. Sedan när jag kom hem pluggade och gjorde engelska. Japp, inget mer från mig,

Nu är det SO som gäller måste göra klart läxan, sen blir det film tror jag.
Vet inte än.

Jag ville gå till stan idag men gjorde inte det :/. Orkade inte istället satt jag och plugga lite, haha, lite dumt att plugga då när det är sommarlov om ungefär en vecka.
 

Hoppas ni får en fin dag!
Puss och Kram.

Kladdkaka :)

Heej på er :)

Hur är läget? Jag mår helt perfekt! När jag kom hem var jag jättetrött och nu är man mycket piggare, haha.
I ugnen står just nu en kladdkaka, åå, det rä tio minuter kvar sen är den klar :) . Hah.

Min skoldag har varit helt perfekt, nu när det är nästan sommarlov, är det bara att slappna av...på lektionerna leker vi eller tittar på film! Och det är verkligen roligt, hihi. Jag hann inte till Lilian i dag efter skolan, jag hade ju en tid med synundersöknings grejen och jag skulle inte hunnit om jag gick till Lilian. Det gick verkligen skit bra för mig på Optiken :D .

Nästa vecka eller kanske veckan efter måste jag igen dit...
Nu ska jag strax ta fram kladdkakan.

Men jag lägger upp bilderna strax.
Peace out - som Roseanna brukar säga haha.

Puss och Kram.

Good morning sötisar :)

Sitter i skolan på B -språks lektionet och tittar på en film som heter "Släkten är värst", haha, den är grym. På engelska lektionen titatde vi också på en film, fast jag gillar inte den filmen tycker att den verkar vara lite konstig. Regissör till filmen som vi sett i dag på engelskan var "Alfred Hitchcock" han kanske är en bra regissör, men filmen ver verkligen jättekonstig. Vet inte vad filmen heter?

I alla fall, nu har vi B- språk gjorde snabbt klart frågor som jag skulle göra till denna lektionen och med hjälp av sötnosen Anastasija gjrode jag klart det :) .

Snart har vi NO och gissa vad vi går igenom där? Haha, sexualitkunskap xD. Det är faktiskt jättekul XD. Sedan är det lunch. Slutar i dag klockan fyra och ska till Lilian, vad ska ni hitta på för något i dag?

Men jag skriver när jag kommer hem, vill meddela att jag kommer hem sent i dag, för att har också en synundersökning!!!

Puss och Kram <3<3<3


Det här går inte :'(

*Snyft*

Min sötnos och världens bästa vän Lilian åker om två veckor :'( . Jag kommer sakna henne otrloligt mycket <3<3<3.

Kommer inte kunna se dig i två månder, asså "JAG KOMMER ATT SAKNA DIG OTROLIGT MYCKET!" . Men vi har i alla fall på oss två veckor kvar, så det som vi ska göra med dig är att ha roligt, kul och världens bästa två veckor!!!!
Älskar dig <3<3<3


<3

Dagens Outfit :)


Linne - MQ
Byxor - Lindex
Klack Skor - H&M
Armband / toffs - Från Ryssland

See yaa


Gårdagens Outfit!


Jacka - H&M
Linne - Gina tricot
Skärp - kommer inte ihåg
Jeans - Lindex
Skor - Replay
Örhängen&Brillor - H&M


Peace <3

tröött!

Heej, hej.

I dag så är man inte pigg alls, är trött som jag vet inte vem :/ . Hade en jobbig skoldag i dag eller inte så jobbig... aja...
Jag gick med mina 11.5 cm klack skor i dag, haha, jag klarade det :) . Det var faktikt skönt och bekvämt att ha på sig dem. Men dumma mig glömde ta på sig strumpor så jag fick såår xD gör riktigt ont nu när jag går.

Sov också dålig i natt, kanske berodde det på att jag la mig vid ett tiden i går, men kanske inte?

Juste, alltså vad i helsinke hände med vädret? Det var ju så himla underbart på dagen och nu känns det så tråkigt! Jag vill ha sool, inte regn -.- . Men hoppas att solen kommer ske i morgon :D.

I morgon har jag en lååång skoldag, och efter den ska jag till Optiken och undersöka mina ögon :P . Håll tummarna för att det skall gå bra .

Nu kilar jag i väg, tänker hitta på något...min lillebrorsa är på läger och jag vet inte hur jag kommer kunna leva utan honom i tre lång, långa dagar. Han är ju min gumsi bums x) .

Puss och Kram <3<3<3


Under idrottslektionen gjorde jag en krans :P, som ni ser var det jättemycket maskrosar :))
 
Lalala :)


jag med sötaste Melina och gulligaste Harez <333



Bild på mig (a)


Bilden e kanske lite konstig, men jag hade inget att göra så satt och gjorde det här, hhaha xD

Skoldag :/

Heej på er :D

I dag hade man skola, är så trött på det nu. Men det är bara lite kvar så jag hoppas att jag överlever,haha xD.
Ja inget speciellt har hänt idag :) .

Men i morgon skriver jag lite mer har en uppsats att skriva nu.

Puss och Kram <3<3<3<3

CoCOo

Titta vilken gullig halsband det finns på Cocoo!




Kostar 195 :- och kommer som sagt från www.cocoo.se !

Heldag plugg!

Ser ni ruriken? Ja, det är det som gällde för mig i dag, är klar med min biologi uppsats! Äntligen, vill jag bara säga... Nu är det bara några uppsatser kvar.

I morgon blir det skola och på fredag har vi studiedag så sköönt! På onsdag har jag en tid på Optiken, får väl se vad de säger ^^ . Japp, så det blir en helt vanlig vecka.

Vet att jag har inte lagt bilder de senaste dagarna, men lovar att göra det den hära veckan :) . Ska nu repetera min pressenation om Praoplatsen, sedan ska jag läsa om igen min uppsats och sicka den. Därefter blir det dusch och läsa en bok, sedan ZZzzova!

Hoppas att ni har haft en underbar dag :) Ha det så bra...

Puss och Kram<33

Choklad

Mmm, heej på er :)

Hoppas att ni mår bra :D Själv mår jag helt fantastisk... Vädret är ju helt underbart, sedan är de så att jag fick ryska choklad och godis, mmm, det är så gott! Det är verkligen skillnad mellan svenska och ryska godisar och choklader. Så jag sitter här och proppar i mig allt, haha.

I dag så blir det plugg, måste skriva klart två uppsatser. Ja, sedan måste jag fixa Roseannas, Alidas, Shabnams & Sofias blogg. De har en blogg tillsammans, så ska ändra hos de designet.

Vad kan man mera skriva? Jag hoppas att ni mår bra och hittar på något roligt för dagen, det är ju så undebart väder där ute :)

Pussar och Kramar <333

Nytt design

Hej på er:)

Allt bra? Jag mår finfint.
Har ni sett min nya design, haha, ändrade på den inte så länge sen. Ändrade också sötnosen Lilians design. Men som kanske de flesta har märkt så har jag min gamla header.

Vad kan man mera säga, jag har inte gjort så mycket sen morgonen så man kan väl inte skriva så mycket...

Men skriver senare <3<3<3

Puss och Kram.

Dagens Ouutfit :D


Tröja från Gina Tricot.
Byxor från Lindex.
Linne från H&M.
Väskan var present :)

Centrum

Hej, heej :)

Jag kom nyss från Jakobsbergs centrum, var där med pappa. Vi gick in i Optik affär, ska göra en undersökning på mina ögon på onsdag. Sedan skulle pappa till några andra affärer och jag gick hem.

Jag har inte gjort så mycket i dag, haha, nu så ska jag äta apelsin och hitta på något.

Ses, Puss och Kram!

Filmdags :)

Hej på er :)

Känner mig så glad i dag, i går var jag på den sämsta humöret - i dag är jag superglad.

Haha, måste erkänna jag har faktiskt inte ens pluggat eller skrivit någonting :/. Får faktiskt skärpa mig! Men jag orkar inte göra det x), men måste!

Men, men just nu så tänker jag nog sätta på någon film och sedan jobba med läxor, jag gör faktiskt så väldigt ofta. Då känner jag inte att det är tråkigt eller något, utan jag känner mig glad.

Liliashka är på sitt landställe fram tills söndag, så min helg kommer vara tråkig (I alf. jag tror det). Det blir säkert massor med plugg eller kanske inte?! Hah.

Men, men vi ses :)
Puss och Kram.

Städning!

Nu är de såhär att jag städar, grejen är att jag har försökt hitta min diktbok och jag kan aldrig hitta den :(. Ååh, var kan den vara? Alltså jag blir helt rasande när jag inte hittar saker :@ . Ska föröska leta i två hyllor till, hoppas verkligen att den kommer att ligga där.

Annars så har jag knappast pluggat, men jag har hittat enormt mycket fakta om det som jag ska skriva! Så det blir roligt, det blir faktiskt det. Jag valde nämligen att skriva om ögon, varför jag valde det var för det första för att jag har en dålig syn och har glasögon och vill verkligen få reda på hur synen förstörs, för det andra, det är alltid roligt att veta om hur vi ser och så vidare.

Ska fortsätta med städningen nu.

Hörs :)

Låt

Sötaste Alexandra - som fyllde år i går. Hon visade mig en låt som en kille spelar på piano. Han spelar så underbart och låten är fantastisk!

bjuder på den :P



Så himla underbart, hittade noter till den hära låten så tänker börja spela den nu!

Puss och Kram!

God morgon :D

Sitter här i mitt rum, vaknade jättetidigt i dag! alltså för mig är halv elva verkligen tidigt, jag brukar vakna alltid vid tolv tiden och i dag så vaknade jag plötsligt halv elva! Skönt.

I går så gjorde jag inget speciellt,  var hemma och vilade lite. I dag blir det tvärtom ska nu börja med plugget, om vädret kommer bli bättre till klockan tolv så tänker jag gå ut med en kompis, måste fråga henne om hon vill det också.
Annars blr det bara plugg.

Jag undrar verkligen när vädret kommer att bli bättre, jag vill ha sol, sommar, värme! Juste nu är det bara några dagar kvar till sommarlovet :). Vad kul^^ Tänk er, inga läxor, inga betyg i två och en halv månad, är inte det skönt? Men jag kommer verkligen sakna mina klasskamrater och alla vänner från skolan, men kommer kanske att träffas med de under sommarlovet.

Nu ska jag börja med att skriva en uppsats, sedan ska jag läsa klart en bok...tråkigt, men det måste jag verkligen göra!

Puss och Kram. <3

Alexandra fyller ååår!

Grattis Alex! Hoppas du kommer ha en underbar födelsedag <33  Nu har du blivit 15 hihi^^
Ni får passa på och gratta henne, klicka här.

Men just nu så gör jag inget, är fortfarande sjuk. Orkar inte göra något! Igår kom jag sent hem, började titta på en rysk serie och somnade :(. I dag så stack min lillebrorsa till min kusin och jag satt hemma ensam, orkade inte göra något alls och orkar inte det nu heller, ville gå till stan fast pallade inte, jag var inte på humör igår och är inte det idag heller så Lilian stack till stan med Anastasija, hoppas att de har kul där då :P. Jag har fyra styckna uppsatser att skriva, så får nog passa på att göra dem. Så roligt, haha x)

I morgon har jag ingen aning vad jag ska göra.... det blir nog bara sitta hemma eller så tänker jag gå till stan, ensam i morgon :)

aja, ska nu hitta på något :)

Glöm inte gratta Alex! Hej då!

Sjuuuk

Hej på er!

Jag är sjuuk =( Vet inte hur jag lyckades med det, men... ändå gick jag till skolan idag. Vi hade presentation och det gick superbra =) Hihi.

Efter skolan åkte jag tillsammans med Sötnosar Harez&Vassa... Japp, sedan när jag var på väg hem i pendeln åååh såg en otroligt snygg kille, han gick av i Spånga eller Barkaby vet inte riktigt :/ .

Jag kom hem runt klockan tre och bytte om och åkte till mina kusiner, min mosters man fyllde år i måndags så vi firar nu, typ, hah.

Inget mer att säga från mig, men jag skriver kanske senare.

Puss och Kram!

Alexander Rybak

Åååh, hej allihoppa!

asså jag kan inte sluta lyssna på Alexanders Rybaks låt "Fairytale" den är ju helt fantastik! Åååh, i'm love with a fairytale.....

Aja, i dag så har man haft en skoldag, vi har Temavecka nu - superskönt! Vi har ett tema som hter "Stockholm" roligt, speciellt att vi slutar klockan 12-13! Så himla skönt :)

Vi skulle dela upp oss i grupper eller rättare sagt Camilla lottade ut grupper och jag hamnade tillsammans i en grupp med Agnes, Filippa, Erik och Cinthia och vi skulle välja ha något att berätta som finns i Stockholm, område eller något liknande. Så valde vi Djurgårdsfärjan... så kuul... så vi åkte denna båten klockan 12.45 och tog ett intervju med en kille som jobbar på cafeet där. Så det var roligt.

Sedan var vi framme vid ett och jag stack till stan där jag träffade min pianolärare och så gick jag sedan ensam runt stan. Vid två tiden åkte jag hem!

I morgon ska jag tillsammans men min klass och klass 8B2 till Drottningholm, jag har aldrig varit där så det kommer att bli roligt.

Men nu ska  jag nog ligga och titta på någon film kanske? Alltså jag mår inte bra, dels är det en sak som hände i lördags fick reda på en grej kan tyvärr inte säga det, men sen är det också att jag håller på att bli sjuk!

Puss och Kram!
 
She's a fairytale............lalla


Bilder




Det här fick jag av min mammas och pappas kompis :)


Jag fick en massa blommorbukttter :)


Det hära fick jag av mina kära bästa kompisa Lilian och Anastasija, taaack sötnosar<3333


Köpte ett prat skit fina brillor från H&M i dag så jag bjuder på den :D


Japp sedan fick jag en massa gulliga sms och kramar och jag vill bara säga TAACK och JAG ÄSLKAR ER!!!!
Och så fick jag pengar haha x)

Men aja nu ska jag gå och hjälpa sötnosen Lilian med hennes projekt :P

Puss och Kram<333

Födelsedad, dag 2 :)

Hejsan!

Oo, jag har haft en skiit bra födelsedag! Igår festade jag hemma med min kära släkt och familj, i dag festade jag tillsammans med mina kusiner och mina vänner. Oj, oj, oj... I dag så gick vi till GoKart och det var skit coolt! Det ända som man blev störd av var att personalen var boooring, de var fett dåliga och konstiga :S alla annat var cook coolt!

Efter GoKart gick jag och mina två tjejor till stan och åt kebab njäääms, sedan hade vi en låång dag i stan som var helt underbar!

Bilder kommer senare på kvällen, då lägger jag upp vad jag fick i present också så kika in ;)

Nu måste jag dra, ses sen. Puss och Kram!

Underbar födelsedag :D

Heej på er :)

Hur mår ni? Jag mår bara bäst :)
Är otroligt glad:) Jag hade en fantastisk födelsedag fick en massa blommor som står runt om hela lägenheten sedan fick jag pengar och en jättefin klocka med en halsband . (bild kommer)

Jag sitter och titta på ESC och Norge är på första plats- Yeey!
De har en fett bra lååt!

I alf. Jag har haft en otroligt bra dag, ska berätta mer i morgon. Det ända som jag behöver nu, kommer jag nog inte få det så kanske kommer det snart och jag kan tyvärr inte avslöja vad jag menar :( men jag lovar att ganska snart kommer ni kunna veta det, fast jag vet inte ännu när?!

Puss och kram NOrge fick redan 300 poäng skiiit bra juu !!!!

15 åååår :D

JAaa, idag så fyller jag 15 haha :)

Guuud vad tiden gick snabbt, jag är redan 15. Chock!
I alf. jag vaknade runt klockan 11 och märkte att ingen förutom min lillebror och farbror var hemma. Så jag gick in i mina föräldrarsrum där lillebrorsan var och fick en kram av honom. sedan kom mina föräldrar med blommor och allt! Ååh :)

Men just ja, jag fick enormt mycket sms... Asså taaack så hemskt mycket alla jag blir så glad av sånna sms som ni skrev att jag nästan börjar gråta!

Men ska nu dra, vi har gäster i dag :)

Puss och Kram !

VIDEOINLÄGG :D

Haha, som jag har sagt då så kommer det ett videoinlägg då när Anastasija var lite höög i McDonalds hon gjorde nämligen Currysoppa, av chips, gummibjörnar och vatten! Spännande!

Sedan var det så när hon har blandat soppan så säger hon så här : "Sedan blandar man" och sedan hör ni skratt och efter en stund tog hon gummibjörnarna och stoppade in i väskan och sedan säger hon "Nu springer vi här ifrån" Det kom inte med i video, meen vi sprang där ifårn som galningar xD ...! 

Puss och Kram... 

Sista dagen som 14 åriing x)

Jaa, rubriken säger väl allt eller? I alf. Jag lever sista dagen som en fjortis och imorgon blir jag straff myndig faktsikt och får titta på filmer som är från 15 års gränsen och så får jag köra moppe. Haha x)

I dag, var det en helt vanlig, men på samma sätt rolig dag i skolan :)
På morgonen så hade jag matteprov, PANIK, klarade ganska mycket men det var ganska lätt, men om någon Höna uppgiften som var helt krångel om bångel fattade jag noll så jag gissade bara x).

På slutet av dagen så var det så att Andreas grupp hade hålltimme och Camillas grupp var på lektion, så jag och Anastasija gick ut och tog en massa bilder, hehe, vi var rätt uttråkade när vi satt i skolan faktsikt ^^

Efter skolan stack jag och Anastasija först till Lidl sen till stan och vi gick in i McDonalds och där hållde Anastasija på att göra en currysoppa, ett videoinlägg kommer snart upp så ni får gärna titta på. Hon var rätt hög då!

Men jag återkommer senare <33

Puss och kram <3

Här kom en bild, det kommer fler lite senare på dagen :)

14 maj

Heej heej :D

Jag ligger och tittar på ESC - Semifinal. Jätteintressant, hejar på Azerbadjan tycker att deras låt är jättebra, men sedan finns det ju andra låtar, fast har inte hört de än :P

Vet ni vad? Jag har prov imorgon, så jag måste egnetligen plugga på, jag trodde först att jag kommer aldrig förstå Chans och Risk kapitlet, ojojoj, hade värsta paniken över det, men när jag idag väntade utanför huset på mamma (glömde nycklarna hemma) så satt jag i över 40 minuter och pluggade matte och jag förstod ALLTING och det var så pass lätt :) Asså jag kunde aldrig i mitt liv anat att jag skulle liksom förstå det :D

I alf. Jag fyller år över imorgon, weey. Fyller 15 år då x)

Har ni sett ESC i tisdags? Det har jag och jag hejade på Turkiet och Sverige, tyckte att bara de två länder var ritkigt, riktigt bra. Ja, men, men snart ska jag duscha och sedan så ska jag plugga på matte.

Puss och Kram<33

Här får ni en bild på mig och min sötnos, snyggingen, bästase, gulligaste, finaste, vakraste vännen Lilian <33

Fett sköön :D

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Shiit  :o

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Kom t skåpen.

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Hahahaha :p OMG :o

4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
(Gratis meddelande) -.-

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Nej

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Me dåså..

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Ja e där nu

8.
Vad vill du höra mest av allt?
Va erre?

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Sitter i tbanan sj?

10.
Din romantiska replik?
När slutar du?

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
nej jag e i tåget,..


:P gör testet, fett rolig :)

11 maj

Hej, heej :D

Okej, min skoldag har varit helt kört.

På morgonen kom jag och Anastasija lite försent til idrottslektionen, sedan så var det vanliga lektioner.

 Men på Svenska lektionen hade jag så sjukt ont någonstans bredvid hjärtat, gud jag kunde inte andas,skratta eller gå. Först var det helt okej, men sedan så blev det bara värre och värre till slut började det göra så ont att jag började gråta, sedan stack jag med Anastasija till Skolsyster som gjorde inget bara sa att jag kunde gå hem.
       Men det gjorde jag inte. När det var ungefär en halv timme kvar av lektionen gick jag ut för att ringa mamma, men pappa svarade på telefonen och jag grät så mycket då för att det gjorde skit ont och alla i klassen märkte det så de chattade att jag skulle gå hem, men nej jag väntade tills lektionen tog slut och åkte hem.

På vägen hem mådde jag också dåligt, men hemma la jag mig i sängen och vilade med en film framför, sedan kändes det bättre. Nu mår jag ganska bra. Måste göra klart min matkultur arbete... ska göra den nu ... bilder och allt kommer upp senare.

Puss och Kram.

Så :)

Japp, nu är jag äntligen klar med min praorapport är så *glad* och *stolt* skrev nästan 12 sidor :)

Ja och som ni ser har jag hunnit ändra min design lite, den blev svart och vit... gillade designen som jag gjorde till Alida hehe som blev också svart och vit, hihi ^^ förlåt Alida :P

 Men jag ska ändra designen lite mer då när jag har tid.

Just nu ska jag hoppa in i duschen och sedan tror jag att det blir dags att sova :)


Puss och Kram <33


P.S. Jag har ringt Anastasija en miljard gånger och för varje miljarde gången svarade hon inte... hm...
 

Ändra design?

Har suttit en stund just nu och tänk jag kanske borde ändra min design? Ska nog gra det fast först måste jag göra klart min praorapport haha x)

10 maj

Heej

Allt bra med er? Själv mår jag sisådär :) Sitter och äter kaka efter kaka, pappa köpte en hel paket med massor av kakor mmm, så najsigt :)

Förlåt för min dåliga uppdatering, igår satt jag och pluggade med min praorapport och tänk er jag är fortfarande inte klar -.- Måste bara göra klart den nu, annars blir det IG och det vill inte jag ;(, haha.

Föröskte ringa Anastasija tusen gånger och vart enda tusende gång var hon upptagen :/ så får passa på och ringa henne IGEN snart, måste fråga henne om matkulturarbetet!

Idag så har man inte gjort så mycket, gick till ryska affären med min kusin som köpte en massa goda saker sedan satt man hemma och jag pluggade inte utan ändrade Alidas design! Gjorde klart den för ungefär 2 timmar sen och hon älskade den, haha.

Ja, nu ska jag passa på och skriva klart min praorapport sedan blir det nog dusch :)
Juste glömde säga just nu börja is-hockey matchen Ryssland vs. Kanada jag kan inte titta på den har ett arbete som måste göras klart, men jag hejar naturligtvis på RYSSLAND!!!! GO RYSSLAND YEAAH!!!

Puss och Kram :D

9 maj

Heej på er :)

Kom nyss från min piano lektion, ska snart börja skriva uppsatser.

Har nämligen 3 st. uppsatser tills nästa vecka. Undrar hur det kommer att gå :/ ska börja med min "Praorapport" eftersom den måste bli klar tills på måndag och sedan fortsätter jag med min matkultur arbete, där måste jag faktiskt prata med Anastasija för att vi ska göra det tillsammans!
      Tills sist blir det biologi den ska vara inlämnad senast den 25 maj, jag har ju en vecka till, men nästa heelg måste jag verkligen vila ut och ha det kul, jag har ju födelsedag då! Haha.

Vi hörs!
Puss och Kram :D

8 maj

Hej på er :)


I går bloggade jag inte så mycket men jag hade på mig den hära oranga tröjan :)


I dag så fyller min kusin år, men han bor i Ryssland så synd att jag inte kan krama honom :( Han fyller nämligen 11 år i dag :) Åååh, kommer ihåg när jga var 11, haha, det känns som att det var inte så länge sedan, fast det var det ju.

Jupp, i dag så var det som vanligt skola... Vi hade general repetion i dag på vår teater! Guud, vad roligt det var, hållde på att pissa på mig xD Vi ska spela upp tetaern antingen nästa vecka eller näst, nästa vecka :/ Måste fråga läraren när det är. Så det ska bli roligt :)

Äntligen är det heelg, men jag kommer inte hinna vila ordentligt käns det som, för att vi har massor med uppsatser och prov till nästa vecka så det som jag ska göra är att sitta i ett stängt rum och plugga som en plugg häst!!! Ouuf, just nu sitter jag och chillar, tittar på en rysk serial "Ranetki" älskar den <33

Ska dra nu.
Puss och Kram <3


Jag och sötnosen Harez på väg till general repetion som var på "Fågel blå" (teater).

Sedan var man på bild och målade klart den hära bilden som ni ser ovan :D

Det var jättefin utsikt från min bildlektion så tog ett foto :)
 
Glömde säga att jag fick de hära två väskor från mammas kompis <3


7 maj

Hej, hej :d
 
Sitter på bänken i skolan, ensam -.-
Anastasija gick för några minuter sen, hon skulle till läkare eller något liknande.

Så man sitter ensam här och tråkar, hah.
Har Svenska lektion snart.
 
Aja, har inget mer att skriva om, ska dra nu.

Hej då.

Dagens Outfit :)


I dag var man idrottsklädd :)
Tröjan- Lopez
Linne & Byxorna - från Ryssland:)
Skorna- Puma

See yaa <33

6 maj

Hej :D

Jaha, nu är det bara 10 dagar kvar och så plötsligt blir man 15 år gammal! Har suttit och tänkt på det nu i några minuter :)

I dag så blev det helt kört, jag vaknade på morgonen av en otrolig träningsvärk MEN jag var pigg, haha, så man stack till skolan och vi skulle börja 10.35... jag var rädd att komma försent till den dära Maraton grejen -.- Men jag hann :)

 I alf. så var det dags för oss att springa och alla 8:or ställde sig på start linjen och så skulle Göran(idrottsläraren) skjuta med en speciell pistol upp mot himmelen då när vi skulle starta springa. Så man stod där och pratade med Anastasija, jag berättade någon grej och så plötsligt hör jag PANG! Jag skrek som jag vet inte vem, haha, men jag skrämdes fett mycket!
 Sedan sprang alla... jag med! Borde nog inte göra det har en fruktansvärt smärta i hela kropppen, kan knappt skratta eller gå -.- Hoppas att i morgon kommer jag att må bättre.

Efter det så var alla heelt döda och man var bara helt slut och så säger lärarna att vi ska ha lektioner. Okej. Så man var helt slut på lektioner, men man överlevde.

Efter skolan mötte jag sötisen Lilian <3

Jag sedan var man ÄNTLIGEN hemma...

I morgon blir det en till tuff dag. Skriver i morgon pussar och kramar.



Jag, ser inte så jätteglad ut på bilden -.-


Jag och Anastasija :)


Så var det två bilder för i dag hehe, hej då!


Dagens Outfit


Idag så hade man på sig den söta klänningen.
Klänningen - Gina Tricot 299:-
Skorna - Sko punkten tror det var runt 199:-
Armband- kommer inte ihåg.

Så där :)

God natt på er<33

Förlåt att jag skriver så sent.

Orkar inte ens sitta eller gå, vill bara ligga - har en otroolig träningsvärk i hela kroppen och jag har absolut INGEN aning hur jag ska springa imorgon, jag vet inte 100 varv -.- Åååh, vi har engelbrekts maraton i morgon och grejen är att jag är rädd att jag komer inte kunna springa, jag menar att jag kommer säkert ha en otrolig träningsvärk i morgon med!
 Ouuf, får klara mig på någon sätt :/ 

 I alla fall så fick vi inte tillbaka våra engelska prov -.- det var två styckna som gjorde inte provet så läraren ville att vi skulle få våra prov när alla har gjort det. Det blir bara nästa vecka!

Haha och den värsta lektionen i dag var Hemkunskap, omg jag dog av garv! Alltså vi skulle laga rysk maträtt "Pelmeni", jag hämtade degen som var gjort på morgonen i dag och så vet jag inte vad sm hände med den, men den blev jättehårt och liksom helt knas och fnas. Man stod och gjorde plättorna 100 timmar jag fick jätteont i mina armar, vilket betydde att jag kunde inte sedan spela piano!
Jag och Anastija gjorde det så gott vi kan och det blev ganska bra, degen blev helt konstig men lektionen var helt HAHA hållde på att pissa på mig :)

Sedan efter skolan hade jag piano and after åkte jag home :)
Orkar inte med någonting just nu... ska nog lägga mig snart ...

God natt, puss och kram.

P.S. Förresten så fyller jag år om 11 dagar. Haha x)


Harez och Jag <3 Haha jag blev jättekonstig på bilden, men bjuder
på den för att Harez blev så gulli :D


Vila lite får man väl efter idrottslektionen x)


Anastasija med vår misslyckad "Pelmen", haha xD

Pussar och Kramar <3

5 maj

God morgon :)

Sitter vid datorn på morgonen :) Brukar aldrig sitta vid datorn på morgonar,men i dag blev det så bara .

I går la jag inte upp bilden på min outfit, jag gör det i dag på kvällen och så lägger jag upp Dagens Outfit hehe :)
Jag har Hemkunskap i dag, jag och anastasija måste laga Pelmeni xD ett rysk maträtt och den heter "pelmeni" ouuuf, hoppas att dte komer gå bra då :D

Efter skolan har ajg som vanligt piano :D Så är det .

Shit kom på nyss att vi kommer få tillbaks våra engelska prov och jag är inte så very goood at english x) hoppas verkligen på det bästa nu.

Ska kila i väg till bussen nu puss och kram.

4 maj

God kväll :)

Hoppas att det är bra med er, själv mår jag rätt bra - trött bara :)

Äntligen fick man träffa sina vänner i dag, awww har saknat alla såå himla mycket <3 Så när man såg de man fick liksom chock men man blev jätteglad. Haaha, hade många gruppkramer i dag, so sweet :)

På morgonen rengnade det ute, ouuf och min frisyr blev helt :S knas och fnas :/ Liknande en "Babajeshka" - de som kan ryska kommer förstå vad jag menar xD

Hade utvecklingssamtal idag x) Trodde att jag skulle dö...men jag överlevde... Det gick bra :) Mer än bra ska jag säga :)
Sedan i slutet av dagen hade vi SO... alla i klassen var (typ) trötta, så vi orkade nästan med ingenting och så plötsligt skulle vi få våra instuderingsfrågor/läxförhör som vi gjorde. Jag fick inte heller tillbaks mitt prov som ala fick två veckor sen, så jag var skit rädd. MEN jag fick VG på proven och läxförhöret x) Haha... så glad blev man!

Efter skolan stack jag och hunny, bunny Anastasija till stan, hon köpte en linne i Gina fett fin den var, tänker kanske också köpa en sådan.

Ska passa på och gratta min barndomsvän Gulnaz. Älskar dig sötis. Hoppas att du har det bra och har/fick en jättebra födelsedag. Saknar dig groovt <33

Ska kila i väg nu, tänker plugga lite :)

See ya....


Bilden är lite krångel, men Anastasija har på sig den gröna
linnen och det är den som hon köpte.
Jag har på mig ett gult linne vet inte vilken färg jag ska köpa det finns
rätt många olika färger :P


här så hade man på sig Rosa :) Den var också rätt fin :)


Här ser man lite klänningen som jag köpte från Gina.


Kostade 299:- kr. och är som sagt köpt från Gina Tricot.


Dagens outfit kommer jag lägga upp senare :)

Puss och Kram<3

3 maj

Hej Gummisar :D

Jag sitter hos min kusin,, ska sova över här haha xD
I dag så var det nog en bara helt vanlig dag, vaknade och sedan satt och chillade vid datorn.
Runt klockan 18 åkte jag till mina kusiner :) Så var min dag helt vanlig :D

Ska nu in i duschen och sedan får jag nog passa på och lägga mig :)

God natt, puss och kram :)

2 maj

Hej på er!

Förlåt för min dåliga uppdatering :( Orkade inte blogga så mycket ...

I torsdags så köpte jag en ur snygg klänning från Gina Tricot (bilden kommer på kvällen) och Lilian var med mig då. Runt 15 tiden åkte jag och Lilian för att hämta hennes syskon :) Ja och sedan var man bara hemma :) Jag gick inte ut för att titta på Valborg vet inte varför tydligen orkade jag inte bara :(

I går så har jag sovit haha, och haft det skönt hemma. På kvällen gick jag och min familj ut och grillade njäääm, vad gott det var :)

I dag så är det Lördag vilket betyder HELG! På morgonen stack jag till min piano lektion och efter så gick jag runt i Jakobsberg centrum, måste köpa ett par vanliga strumpbyxor/tights mina andra är helt förstörda :/ Sedan såg jag jättefina brillor på Ur & Pen ska nog köpa dem :)

Juste glömda säga att i går tittade jag på en av dem bästa filmer som jag någonsin sett i mitt liv nämligen "A walk to remember" och gud den var så jäkla bra. Grät såå mycket, min kudde var helt blöt efter filmen :( Jag tycker att ALLA borde se den. Den är helt underbar.
Ska titta på den i dag igen tillsammans med min kusin ;)


Puss och Kram!

RSS 2.0